Де купити гарний блокнот

Діловий імідж, або Нова ера блокнотів

Гарний блокнот

Одним з друкованих виробів, яке є невід’ємним атрибутом бізнесменів, є блокнот.

Незважаючи на популярність смартфонів і електронних записників, старий добрий блокнот і раніше популярний.

Блокноти, які пропонує компанія LovePrint, давно еволюціонували від збірника відривних аркушів до стильних представницьких щоденників.

Щоб зробити потрібні позначки і знайти певну інформацію, без блокнота не обійтися.

Безумовно, можна купити записну книжку в найближчому торговому центрі, але таке придбання ніяк не буде пов’язане з вашою компанією.

Зате дизайнерський блокнот з оригінальним оформленням і використанням атрибутики якнайкраще підкреслить імідж ділової людини.

Залишаємо мітки у вигляді … блокнотів

Завдяки якісному внутрішньому оформленню з використанням фіксуючих гумок, кишеньок і закладок, записник стане буквально Вашим другим «Я». Демократичні ціни на блокноти в нашій компанії доступні пересічному споживачеві. Епоха смартфонів і ноутбуків жодним чином не впливає на використання корпоративних блокнотів.

Різноманітність видів продукції припаде до душі самим виборчим замовникам. Фігурні і прямокутні, з картонною обкладинкою або тисненням – фахівці LovePrint допоможуть підібрати вид блокнота, виходячи з бюджету і переваг замовника. Листи паперу в блокноті можуть з’єднуватися склеюванням або нанизуватися на пружину.

На сторінках дизайнерського вироби з’являються тематичні зображення, цитати, адреси філій компанії, таблиці. Існує можливість виготовлення виробу з використанням корпоративних кольорів фірми. гарний корпоративний блокнот стане кращим подарунком діловому партнерові.

Традиційний «склад» блокнота – обкладинка і внутрішній блок, при цьому щільність обкладинки набагато більше. Формат блокнота виготовляють за бажанням клієнта, але найбільш популярними різновидами є А5 і А6. За допомогою цифрового друку або шелкотрафарета можна зробити зовнішній вигляд блокнота презентабельним і стильним.

Автор новини: Попова Татьяна