Які бувають календарі

Різновиди календарів: зручність і функціональність

Календар квартальний в Києві

Календар – найбільш зручне пристосування, яке постійно знаходиться в полі зору в офісі.

В будь-який момент можна зорієнтуватися по датам, глянувши на настінний календар.

Багато компаній воліють корпоративні поліграфічні вироби, які одночасно і прикрашають, і рекламують фірму.

Кишеньковий або корпоративний?

Пропонуємо вам розібратися в різновидах цієї поліграфічної продукції. Кожен з видів календарів придасться в певному випадку.

Перекидні настінні календарі відрізняються престижністю. Виріб складається з семи або тринадцяти аркушів, закріплених ригелем із пружиною і пристосуванням для навішування на стіну. На сторінках такого виду календаря можна розміщувати пейзажі, картини, рекламу товару, логотип фірми. Сувенір у вигляді перекидного календаря – кращий вибір для партнерів по бізнесу.

Настільні календарі бувають двох видів – «курені» і «будиночки». На основі щільного паперу створюють календарі, які при додаванні утворюють призму з трикутним перетином. Курені лакують або ламінують. Будиночки складаються з 6-12 аркушів, а за основу беруть крейдований папір з ніжками з щільного картону.

Корпоративний календар є популярним серед комерційних організацій, державних підприємств і приватних фірм. Такий виріб зазвичай замовляють в листопаді-грудні, щоб потім використовувати корпоративні календарі протягом року.

Настінний календар – прекрасна реклама будь-якої послуги чи товару. Вибираючи оригінальний дизайн календаря, можна прикрасити інтер’єр. Зручність використання і широкий діапазон форм календарів – особливі переваги настінних інформаційних носіїв.

Квартальний календар незамінний в офісних цілях. Для більшої функціональності такі календарі можуть оснащуватися курсором і пікколо. Крім того, для квартальних виробів можуть використовуватися блоки на спіралі з календарної сіткою.

Кишеньковий календар відрізняється відносною дешевизною, а самі вироби ламинируют для більшої міцності і скругляют кути.

Замовити ексклюзивний дизайн можна в LovePrint. Використовуючи різні шрифтів, графіку, колажі, можна створити абсолютно унікальний і нестандартний календар.

Автор новини: Попова Татьяна