Наклейки на водній основі

Наклейки на водній основі: особливості

Наклейки на водній основі

Доглянуті нігті – це, скоріше, обов’язок кожної жінки, ніж розкіш. Оскільки часу на виготовлення хитромудрих малюнків вручну немає ні у майстра, ні у клієнта, з’явився такий винахід як слайдер дизайн. Наклейки для нігтів, створені на спеціальному матеріалі, повністю передають ефект розпису вручну, відмінно тримаються на пластині нігтя і виглядають приголомшливо.

Цікаво: слово «слайдер» в перекладі з англійської означає сповзати або ковзати. У сфері краси цей термін застосовується як оформлення нігтьової поверхні малюнком, виконаним за особливим дизайнерським проектом.

Найчастіше застосовують такі види слайдерів:

• Наклейки, що покривають весь ніготь.

• Дизайн з щільним малюнком.

• Вироби на основі прозорої плівки.

Слайдери можуть використовуватися для лакового, акрилового та гелевого покриття. Завдяки наклейкам на водній основі, можна отримати оригінальний і складний манікюр навіть в домашніх умовах.

Щоб отримати якісний виріб, краще замовити його виготовлення у професійній поліграфічної компанії. На жаль, на практичному досвіді, отримати якісні наклейки для нігтів досить складно. Слайдери, замовлені на тематичних ресурсах, не відрізняються високою якістю, а це може вплинути на вашу репутацію і забере багато часу.

LovePrint пропонує друк слайдеров за вигідною ціною з урахуванням особливостей дизайну.

Виготовлення наклейок на водній основі

Існують основні технології друку наклейок:

• Цифровий друк.

• Шовкографія.

• Струменевий друк.

Плюсами цифрового друку наклейок є простота і швидкість процесу. Оскільки лазерний принтер не призначений для друку дрібних зображень, то дрібні деталі можуть зливатися в плями. Використання професійного обладнання дозволяє виключити цей недолік.

Шовкографія або трафаретний друк дозволяє використання фарб будь-яких видів, навіть нерозчинних в ацетоні. Для кожного дизайну доведеться виготовити трафарет, тому такий вид друку підійде для великих тиражів.

Якісні слайдер дизайн надруковані на прозорому глянцевому папері, товщина якого становить не більше 0,1 мм. Такий малюнок можна використовувати при оздобленні звичайного лакового покриття. Завдяки тонкій основі, наклейка буде триматися довго і міцно.

Переваги та використання водних наклейок

• Відсутні деформації: матеріал не настовбурчується, не мнеться, не тягнеться.

• Пластина нігтя не контактує з шкідливою клейовою основою.

• Картинка захищена від пошкодження в разі випадкового прилипання до шкіри.

Оформлення нігтів малюнками здатне захистити ніготь від впливу навколишнього середовища і хімічних речовин, що використовуються при виконанні манікюру. Після обробки нігтя і знежирення пластини, можна нанести шар базового лаку. Картинку занурюють у воду не більше +40 градусів, щоб шар клею активізувався.

Методом зсуву зображення переноситися на пластину нігтя. Розгладивши складки і бульбашки, приклейте картинку до нігтя міцно. Додаткова полімеризація дизайну нігтя під спеціальною лампою додасть міцності красивому зображенню. Зверху не забудьте нанести прозорий лак.

Автор новини: Попова Татьяна