Об’ємні наклейки

Додайте об’єму: шильди – наклейки

Об'ємні наклейки

Одним з популярних видів рекламної продукції є об’ємні наклейки, які легко закріпити на будь-якій поверхні.

Шильди відразу ж привертають увагу, так як їх основною функцією є реклама товару або фірми.

Діапазон застосування об’ємних наклейок

Розважальний сегмент. У кінотеатрах і ресторанах можна зустріти шильди на фужерах, кріслах, жетонах, попільничках та інших предметах.

У меблевому виробництві: наприклад, на склі гірки.

В якості фірмового знака на побутовому, медичному, комп’ютерному обладнанні. Шильди завжди прикрашають монітори, холодильники, з танки, кондиціонери.

У спортивній галузі – на кубках, медалях, сувенірах.

Автомобільні виробники і компанії використовують об’ємні наклейки логотипів на дисках, кузовах, панелях.

Організація свят, урочистостей, проведення рекламних акцій не обходиться без використання яскравих шильдов.

Під мікроскопом: з чого зроблена об’ємна етикетка?

Стікери або наклейки, які друкуються на самоклеющейся папері, покривають шаром полімеру в кілька міліметрів. Саме полімер і надає особливий блиск і об’єм етикеток. До того ж, епоксидна смола, якою заливають шильди, захищає інформацію від пошкоджень. При застиганні смола перетворюється на лінзу, яка оптично збільшує зображення, додає яскравості і насиченості.

Можна вибирати м’яку і тверду заливку для наклейок. Різниця в тому, що м’яка смола після застигання, залишається еластичною і гнучкою. Таку етикетку можна наклювали на різні поверхні. Тверду смолу використовують рідко, тільки якщо потрібне отримання нікого подібності пластикового виробу. Варіюючи плівки, можна отримати кольорові, дзеркальні, голографічні та світловідбиваючі шильди.

Це важливо! Об’ємні наклейки мають високу стійкість до температурних змін і механічних пошкоджень.

Для виготовлення наклейок використовуються різні матеріали. Наприклад, роблять наклейки з металу, які не бояться корозії. Подарункові наклейки можна виготовити з алюмінію або латуні, отримавши відповідно сріблястий або золотистий відтінок. Зображення на наклейку наноситься за допомогою лазерного гравіювання.

Вода і ультрафіолет не страшні шильди, так само як і дрібні подряпини. Завдяки особливостям технології, шильд може «розгладжуватися», відновлюючи початкову форму.

Термін експлуатації об’ємних наклейок, виготовлених в LovePrint, становить не менше десяти років.

Для розрахунку вартості наклейки з полімерним покриттям клієнту слід визначитися з розміром, матеріалом, кількістю квітів і тиражем.

Автор новини: Попова Татьяна