Весільні плакати

Оформлення та декор: весільні клопоти

Весільний плакат

Практичним і недорогим способом прикраси банкетного залу є весільні плакати.

Незважаючи на те, що деякі молодята вважають паперові прикраси «пережитком минулого століття», при креативному підході можна перетворити їх в оригінальний і запам’ятовується декор.

Види плакатів для весільного торжества

1. Купівля готових виробів в інтернеті або магазині. Можна знайти і любовні зізнання, і їдкий сарказм і іскристий гумор. Слогани на плакатах можуть бути порадами, напуттям, побажаннями, висловлюваннями.

2. Хенд – мейд. Можна зайнятися виготовленням плакатів власними руками, але цей спосіб дуже трудомісткий. Щоб виготовити яскраві і красиві плакати, потрібно володіти здібностями до малювання, інакше плакати будуть нагадувати дитячу «мазанину».

3. Замовлення плакатів або колажів в друкарні LovePrint. Барвистими плакатами потім можна прикрасити кімнату нареченої або під’їзд під час викупу. Крім того, можна створити на плакатах етапи квесту для нареченого, які є підказками. Плакати можна надрукувати на основі наявних шаблонів або розробити з урахуванням побажань клієнта.

Різновиди весільних плакатів

Класичний плакат – це зображення на весільну тему з написом. Зазвичай зображення на таких плакатах містять штучно образи нареченого і нареченої, стилізовані імена молодят.

Плакат – аплікація може містити додаткові елементи декору: кільця, голуби, сердечка, фігурки молодят.

Біографічний плакат – дивовижна можливість розповісти всім присутнім про долю кожного з подружжя, починаючи з моменту народження. Особливе місце в такому вигляді плаката варто виділити для весільних фотографій батьків.

Стилізація під картину. Такий вид плаката перетворить банкетний зал в картинну галерею. Можна виготовити плакати – «картини» із зображенням молодят, родичів, маленьких гостей і навіть домашніх вихованців.

Друк весільних плакатів

Співпрацюючи з друкарнею в Києві, ви отримаєте найкращий результат.

Які переваги замовлення в нашій компанії?

Створення плакатів, які стануть незабутнім окрасою свята.

• Друк на оригінальних матеріалах високої якості.

• Створення макета і колажу в разі потреби.

• Точна передача кольору на папері, яка не відрізняється від зображення на екрані.

Повірте, кілька років потому, розглядати пам’ятні згортки з весілля буде дуже цікаво, а якщо плакати «доживуть» до нащадків, то вони дізнаються про вас багато нового.

Автор новини: Попова Татьяна