Незвичайні календарі

Всім на диво: незвичайні календарі

Незвичайний календар

Календар – невід’ємна частина повсякденного життя кожної людини.

У будинку, офісі, кабінетах, громадському транспорті можна спостерігати календарі різних форм і розмірів.

Незамінна річ допомагає спланувати власний час, швидко орієнтуватися в датах.

Поряд зі звичними календарями, можна знайти ексклюзивні вироби, які виконують і пізнавальну та розважальну функції одночасно.

Незвичайний календар стане прикрасою інтер’єру, підніме настрій колегам, родичам, друзям.

Різноманіття – для особливо виборчих

Отже, чим нас можуть здивувати такі досвідчені компанії, як LovePrint? Завдяки інноваційним технологіям, з’явилася можливість виготовляти ексклюзивні календарі з кашировка, флокової печаткою, з срібним або золотим тисненням, шелкографией. Дуже нестандартно виглядає календар з прозорого пластика або з ефектом стерео-варіо.

Календарі можуть «об’єднуватися» з різними предметами:

• З книгою.

• світлодіоди.

• Фігурками тварин.

• фоторамки.

• Дзеркалом.

• Годинами.

Само собою зрозуміло, що такий корисний і функціональний календарик нагоді кожному. За бажанням клієнта можна виконати календарну сітку на тканині або оформити виріб з використанням фотографії близької людини. Об’ємні види календарів, які виготовлені за технологією «вирубки», відрізняються чіткими контурами.

Традиційно календарі виготовляють з паперу або картону. Кожний, тканинний або металевий календар вужа сам по собі приверне увагу. Здивувати незвичайним дизайном можна, виготовивши календар у вигляді ялинки, піраміди, дзвіночка, пляшки або інших предметів.

Це цікаво! Компанії, що займаються поліграфією, не втомлюються дивувати замовників креативним підходом.

Наприклад, вони пропонують використовувати надувні кулі із зображенням календаря на кожен місяць. Правда, на початку кожного місяця доведеться надувати новий кульку. Оскільки жалюзі в офісі є обов’язковим елементом інтер’єру, то виробники вирішили використовувати планки для розташування місяців календаря.

Для любителів відривних календарів креативщики запропонували механізм, який самостійно відрізає листи. Особливий календар, заснований на капілярному дії чорнила, показує дату через папір.

Любителі ароматної кави будуть раді календарем-гуртку, яка «нагадує» поточну дату. Дизайнери навіть запропонували календар – шпалери, щоб ваш інтер’єр мінявся щомісяця. Досить змінити колір «сторінки», тобто, колер стіни, і ви напевно не забудете, який зараз місяць.

Автор новини: Попова Татьяна