Паперові етикетки

Паперові етикетки – потрібна інформація

Паперова етикетка

Уявити собі товар без цінника або етикетки, де є дані про дату виготовлення, виробника, склад продукту, ціною, дуже складно.

Поширеними видами етикеток є плівкові і паперові.

Якщо етикетки на плівці більше використовують як стікерів, то паперові види мають особливе призначення – повідомити покупця про товар якомога більше.

Де використовують паперові етикетки?

Оскільки етикетки даного виду можна вважати цінниками, то частіше за все, їх кріплять або клеять продавці.

Варто відзначити, що дешевизна паперу ніяк не вплине на бюджет підприємства. Якщо ціна виробу зміниться, можна з легкістю замінити цінник новим. Під час акцій і розпродажів використовують плівкові наклейки.

Глянцевий блиск привертає увагу покупців і додає об’ємності.

Властивості етикеток з паперу

Паперові носії – ідеальний варіант маркування. Такий цінник не боїться вологи, сонячного світла, механічних впливів. Завдяки використанню спеціальних адгезивов, етикетку можна закріпити на будь-яку поверхню.

Перевагами паперових етикеток заслужено вважають такі якості:

– Висока швидкість нанесення.

– Використання недорогих фарбувальних стрічок.

– Широка сфера експлуатації.

– Низька ціна.

Залежно від сегмента використання, компанія LovePrint вибирає різний сорт паперу для етикеток. Іноді етикетки прикріплюють до товарів за допомогою мотузок: для цього попередньо пробивають отвори перфоратором.

Для обгорток кондитерських виробів, ящиків використовують суху етикетковий папір, а для товарних упаковок – металізовану. Друк етикеток проводиться на тришарової папері. Верхній шар – для інформації, нижній шар – для зчеплення з поверхнею, а середній – папір-основа. Друк паперових етикеток буває глибокою, плоскою або рельєфною.

Дизайн кінцевого продукту – важлива складова. Щоб видати на-гора продукт, «чіпляє» погляд покупця, слід приділити увагу контрастом, формою, кольором. Дизайн етикетки розробляють з урахуванням споживацької психології, де кожна деталь має значення. Ідеально, коли покупець знаходить товар по запам’яталася етикетці.

Наша компанія має все необхідне для задоволення запитів замовника. Завдяки високому професіоналізму фахівців і сучасному обладнанню, ми виготовляємо якісні паперові етикетки в короткий термін. Щоб надати етикеток індивідуальність, використовуються такі види постпечатной обробки як тиснення фольгою, ламінування, висікання, конгрев, УФ-лакування.

Автор новини: Попова Татьяна