Бирки з логотипом

Найкраща реклама – бирки з логотипом

Бирки з логотипом

Невеликі дизайнерські вироби можуть зіграти відчутну роль в просуванні бренду. Завдяки сучасним технологіям, можливо виготовлення рекламно-маркувальної продукції високої якості.

Які переваги ярликів з логотипом?

• Тематична спрямованість.

• Довговічність.

• Візуальні привабливості.

• Унікальність.

• Оперативність виконання замовлення.

Завдання ярлика – донесення інформації про товар і формування лояльності до бренду. Це одна з основних мотивацій для покупки. Для створення брендових ярликів використовують текстиль, папір, картон, пластик. Використання самоклеючих і навісних етикеток допоможе вам провести широку кампанію по рекламі торгової марки.

Особливості виготовлення бирок

Бирки використовують для багатьох товарів: адже на них розміщена інформація про виробника та догляду за продукцією. За допомогою шовкографії та тиснення, а також інших технологій наноситься текст і графіка на ярлик. Додання різних форм бирці можливо за допомогою лазерного різання: фігурні, чотирикутні, трикутні ярлики підкреслять презентабельність товару.

Одним з напрямків спеціалізації друкарні LovePrint є виготовлення бирок з логотипом.

Присутність цього графічного елементу на ярлику обов’язково, так як виробник таким чином вирішує відразу кілька завдань. Впізнаваність бренду підвищується, а ідентифікація компанії стає можлива, завдяки унікальній рисі.

Після розробки оригінального дизайну бирки узгоджується технологія. Конгрев, тиснення, термообробка зроблять бирку максимально ефектною і міцною.

Який спектр застосування бирок?

• Біжутерія та ювелірні вироби.

• Аксесуари, годинник.

• Подарункові пакети, конверти.

• Упаковки для кондитерських вироби.

• Побутова техніка.

• Одежа взуття.

Важлива деталь для бирки – отвір, за допомогою якого можна прикріпити ярлик до виробу. Металеве кільце пікколо – найбільш надійний варіант, який запобігає відриви і майже не відбивається на кінцевій вартості замовлення.

Індивідуальність лейблів

Щоб заявити про себе конкурентам і покупцям, компанія повинна ретельно підготуватися. Особливу цінність бренду надають унікальні ярлики. Форма і якість мають значення, навіть якщо це деталі. Наприклад, продавці хутряних виробів використовують багатошарову картонну етикетку з тисненням або етикетку-книжку з логотипом.

Нестандартні вирубки привернуть увагу, і підходять для фірм, які пропонують сімейні товари. Закруглені кути сприяють доброзичливому спілкуванню і викликають зацікавленість.

Енергійні і сучасні компанії можуть віддати перевагу вирубний бирці, що відрізняється чіткими лініями дизайну. Дорогоцінні і ювелірні вироби повинні мати бирки, що асоціюються з історією торгової марки. Використання дизайнерського паперу і витисненого логотипу підкреслить значущість товарів лакшери сегмента.

Автор новини: Попова Татьяна