Бирки для ювелірних виробів

Витончене маркування: бирки для ювелірних виробів

Бирки для ювелірних виробів

Оскільки в цій галузі товарний облік ведуть по штукам, то маркування коштовностей є обов’язковою. Кожен предмет має пломбу або бирку, виготовлену за спеціальним регламентом.

Ювелірні етикетки можуть виготовлятися із синтетичної паперу або картону. На бирці розміщені дані про виробника і виробі. У порівнянні з картоном, синтетичний матеріал набагато міцніше і привабливіше.

На такий бирці інформація може триматися без змін протягом трьох років. Щоб привернути увагу до торгової марки, слід подбати про розробку, виготовленння та друку бирок, які представлять вашу компанію в кращому світлі.

Вимоги до виготовлення бирок ювелірних

• До виробу додається бирка із зазначенням реквізитів, металу, артикулу, проби, маси і ціни.

• Бирка має отвір для нитки, реквізити наносяться за допомогою друкарського способу.

• Розмір етикетки залежить від кількості реквізитів.

На лицьовій стороні бирки може розташуватися логотип компанії, а на зворотному – додаткові дані – розмір виробу, дата виготовлення, штамп ВТК.

Друкарня LovePrint пропонує якісний друк бирок за допомогою термотрансферного принтера з високою роздільною здатністю. Ми виконуємо самі термінові замовлення якісно з урахуванням побажань клієнтів.

Види бирок ювелірних

Картонні і синтетичні вироби виглядають привабливо. Етикетки можуть виглядати як односторінкові книжки і навішуватись на вироби, як додаток. Такі бирки прикрашають товар.

Бірки та ярлики, які використовують для приклеювання на окуляри і ювелірні вироби, дуже зручні. Також за допомогою цього виду бирок маркують дроти і біжутерію.

Головними вимогами при виготовленні бирок є наступні параметри:

• Збереження нанесеною інформації.

• Надійне кріплення на виробі.

• Привабливий зовнішній вигляд.

Красиво виглядають бирки, які запечатані металізованими фарбами. За бажанням замовника можна створити тиснення фольгою. Форма і розмір етикетки підбирається відповідно до вихідних параметрів виробів і смаком клієнта.

Використання нестандартних форм бирок, поряд з традиційними прямокутними, привернуть увагу покупців до прикрас. При проведенні акцій і розпродажів можна використовувати перфоровані вироби, які складаються з відривної та основної частин.

Для маркування брелків, браслетів, перснів можуть використовуватися фігурні етикетки – гантелі. Бірки виконані з синтетичного матеріалу, мають гарну міцність і стійкістю до розривів. На етикетку фігурної форми можна вмістити великий обсяг інформації і штрих-код. Такий варіант маркування є бюджетним способом.

Автор новини: Попова Татьяна