Календарі на 2017 рік Півня

2017 рік Півня: запасаємося календарями

Календарі на 2017 рік Півня

Любов до зодіакальних гороскопів примушує весь світ дослухатися до порад астрологів. Щоб рік пройшов під вдалою зіркою, слід задобрити покровителя наступного року. У 2017 році всім заправляти буде Вогняний Півень.

Варто заздалегідь задуматися про виготовлення та друк квартальних і корпоративних календарів, щоб уже напередодні наступного року вручити яскраві поліграфічні вироби своїм партнерам і клієнтам.

Друкарня LovePrint щорічно створює нові напрацювання і повторює найвдаліші шаблони. Всі вироби виготовляються нами з душею. Незмінними залишаються тільки якість і термін виготовлення виробів.

Унікальний календар допоможе вести облік днів в новому році, дозволить завжди тримати руку на пульсі часу.

Яким повинен бути якісний календар?

Календарі давно перестали бути просто виробами, які допомагають вести облік часу. Цей виріб давно перейшов в розряд рекламного носія. Усі від малого до старого користуються цим древнім винаходом.

Незважаючи на існування цифрових носіїв, паперові календарі нікуди не поділися. Щоб зробити позначку, або звіритися зі своїми планами, вам досить підняти очі на стіну, де розташований календар.

Яким вимогам повинен відповідати хороший календар?

• Якість виготовлення.

• Оригінальний дизайн.

• Зручність експлуатації.

• Наявність місця для інформації.

Отже, якщо вам необхідно виготовити корпоративний календар на рік Півня, то можна обіграти цю ситуацію креативно. Наприклад, всі рекламні блоки і дані про компанію прикрасити зображенням головного персонажа 2017 року. Це не тільки допоможе налагодити нові зв’язки, але і продемонструє турботу про клієнтів.

Найбільш зручними варіантами календарів є настільні та настінні варіанти.

Використання щільною якісного паперу з матовим або глянсовим покриттям допомагає створювати міцні календарі. Нестандартний підхід у виготовленні поліграфічних виробів завжди цікавий. Прикрасити календар годинниковим механізмом або фольгировать постер може будь-який замовник.

Особистий презент

Щоб порадувати дорогу вам людини, створіть календар в його честь. Досить ламати голову напередодні новорічних свят про те, чим би здивувати рідних і близьких! Заздалегідь підготуйте сюрприз у вигляді календаря-колажу, присвяченого певній людині. Це можуть бути сюжети з відомих казок, в яких братиме участь і невід’ємний персонаж майбутнього 2017 року Півень.

Такий презент не просто розповість про ваше ставлення, але і стане в нагоді в кожному будинку. Залежно від того, кому призначений календар, можна обіграти дизайн в особливому стилі. Наприклад, для дитини краще створити строкатий барвистий календар з найрадіснішими моментами у вигляді фото та веселими малюнками.

Автор новини: Попова Татьяна