Наклейки на папки

Наклейки для папок: геть одноманітність!

Наклейки на папки

Офісний смуток лякає одноколірністю, а розібратися з сегрегаторами на полицях стає усе складніше? Значить, саме час замовити наклейки, які привнесуть ясність в процес. В першу чергу, етикетки використовують для маркування папок-реєстраторів, що мають паперовий стікер на торці і арочний механізм.

Сортувати можна в хронологічному порядку або розділити на галузі. Такі зручні наклейки стануть в нагоді не тільки на роботі, але і вдома.

Друкарня LovePrint пропонує виготовлення наклейок для папок за вигідною вартістю. Ви можете вибрати вироби серед наявних шаблонів або запропонувати нашим дизайнерам власну ідею.

Види і призначення

Існує кілька варіантів наклейок, які допоможуть розібратися в документації. Традиційний варіант – рівний шрифт напису, що позначає рік архівації або призначення документації.

Для офісу стануть незамінними наклейки для папок з діловими паперами, сертифікатами, рахунками-фактурами, податковими звітами. Тепер ви не заплутаєтеся в найвідповідальніший момент, а легко отримаєте з папки з етикеткою потрібний папір.

Основними різновидами наклейок є:

• Кредити і позики.

• Резюме співробітників.

• Пропозиція постачальників.

• Страхування.

• Гарантії і фінанси.

• Відпустка.

Такі наклейки згодяться у будь-якій компанії – страховій, туристичній, банківській, юридичній. Незалежно від тонкощів виробництва, фірма здає податкові звіти, приймає співробітників на роботу, розраховує їм зарплату. Щоб усі папери були в порядку, промаркуйте папки якісними наклейками.

Якщо ви працюєте у власному кабінеті і займаєтеся прийомом клієнтів, то наклейки на папки просто необхідні. Контакти клієнтів, методики діяльності, придбання матеріалів – це все різні папки з документацією. Сортування по папках з написами полегшить вашу працю.

Для домашніх потреб

У будинку зберігається безліч корисних паперів і спогадів, які можуть стати в нагоді в будь-яку хвилину. Наприклад, оплата комунальних послуг – важлива стаття витрат в будь-якій сім’ї. Щоб не шукати корінці квитанцій по всьому будинку, складайте всі в одну папку з наклейкою «Квартплата».

Документи також краще скласти в одну папку з відповідним написом, щоб не загубити їх. Замість того щоб витрачати масу часу на пошуки необхідної папери або відновлювати документи, заздалегідь подбайте про те, щоб вони зберігалися в папці з якісної наклейкою.

Альбоми з фотографіями з відпусток, дитячі малюнки, банківські квитанції, документи на автомобіль – всі папери вимагають сортування. Окремі папки з етикетками «Фото», «Банк», «Діти» або «Авто» швидко допоможуть зорієнтуватися і знайти заповітний документ.

Автор новини: Попова Татьяна