Пришивні бирки

Пришивні бирки: зробіть вибір

Пришивна бирка

Важливою складовою іміджу компанії і якості товару є етикетка для одягу.

Пришивні бирки не просто маркують текстильні вироби, а й дають покупцям інформацію про продукцію.

Друкарня LovePrint виробляє бирки з атласу, габардину, сатину, нейлону, жаккарда.

Ярлик містить інформацію про виробника, склад тканини, особливості догляду.

Вибрати конкретний вид етикетки допоможуть менеджери компанії, а в даній статті ви ознайомитеся з особливостями кожного виду пришивних бирки.

Одежні етикетки: види і застосування

Поява промислових мануфактур призвело до появи перших бирок.

Лейбли стали потрібні для ідентифікації виробників, тому друк бирок продовжує залишатися одним з головних етапів в брендінгу продукції.

Жоден виробник текстилю та одягу не може обійтися без бирок, так як у всіх країнах наявність етикеток є законом, який захищає споживачів.

Основні вимоги до пришивним ярликів

– яскравий і помітний дизайн;
– необхідна інформація;
– відсутність дискомфорту при торканні;
– міцність до прання, прасування та сушіння.

В залежності від призначення етикетки бувають різних видів. Зазвичай шматок стрічки вшивають в бічний шов або горловину. Бирка містить склад тканини в процентному співвідношенні. Алергіки уважно вивчають етикетку, щоб уникнути придбання матеріалу, який викличе реакцію організму.

В залежності від матеріалу розрізняють такі види етикеток:

– атласні;
– габардинові;
– жакардові;
– сатинові.

Пришивна бирка Пришивна бирка Пришивна бирка

Нейлонові

Сатинові або атласні вшівні бирки володіють м’якістю. Ярлики можуть поставлятися в рулоні або в різанні. Самостійна нарізка стрічки з сатину може привести до розпускання країв. Тому виробляють гарячу нарізку. Етикетки такого типу вшивають петельним методом за один край. На сатиновий ярлик інформацію можна нанести на одну або обидві сторони. Нейлон швидко сохне і майже не мажеться. Найчастіше використовують для маркування плащів, ветровок і іншої верхнього одягу.

Жакардові

Міцний матеріал цінується не тільки за привабливий вигляд, але і за особливу нітеплетеніе. Жаккард витримує температурні перепади, а зображення наноситься за допомогою вплетення ниток різних кольорів. Технічна складність виправдана високою якістю. Жакардові бирки витримують не тільки прання і прасування, а й хімчистку. Етикетки з цієї тканини використовують для маркування одягу, білизни та головних уборів.

Атласні

Усім знаком блискучий гладкий матеріал, який за щільністю краще сатину. М’якість дотику атласу до шкіри не сплутати ні з чим! Бірки з цього матеріалу використовують для маркування дитячого одягу, білизни, постільних речей.

Габардинові

Імітація плетених тканини, що нагадує щільний натуральний матеріал. Матовий фон вдало гармонує з продукцією. Домашній текстиль, іграшки, в’язані речі, меблі – основні сфери застосування бирок з габардину.

Якщо ви сумніваєтеся, якому матеріалу слід віддати перевагу, краще порадитися з професіоналами. Серед вшивних етикеток лідерство утримують жакардові з витканими написами. Текстильні стрічки з сатину, атласу, нейлону і поліестеру виготовляються за допомогою нанесення напису стійкими барвниками.

Головною перевагою співпраці з друкарнею LovePrint є не тільки приємні ціни, але і аудит виконання замовлення від макета до доставки.

Автор новини: Попова Тетяна