Картонні бірки – різноманітність матеріалів і фарб

Картонні бірки: різноманітність матеріалів і фарб

Картонні бірки

Маркування товарів не обходиться без картонних бирок, які підкреслять стилістику товару.

Надати індивідуальності продукції допоможуть етикетки з картону, що відрізняються високою якістю.

Відсутність ярликів свідчить про те, що виробник не займається просуванням товарів, мало часу приділяє рекламі. Унікальний дизайн етикетки виділить товар на магазинних полицях серед конкуруючої продукції.

Навісні ярлики застосовують у багатьох галузях. Барвиста етикетка допоможе залучити купівельну аудиторію.

LovePrint – друкарня, яка має колосальний досвід у виготовленні бирок з картону.

Варіюючи форми вирубки, розміри, кольори можна отримати оригінальний ярлик, який допоможе гідно представити торгову марку.

Зміст бирки

Картонні бірки

Яку інформацію містить паперовий ярлик? Обов’язковими складовими є дані про виробника, особливості вироби, склад товару та правила догляду. Конструкції бирок з картону можуть відрізнятися. Кожен вид товару вимагає певного маркувального вироби.

                          

Існують такі різновиди ярликів:

– прості;

– складні;

– складові.

Найбільш простий вид – картонне виріб, що складається з одного елемента. На лицьовій частині розташовані товарні знак або логотип, на зворотному – вся інформація. Складові бирки можуть містити кілька елементів, скріплених між собою пікколо. Інформацію можна розмістити рівномірно по всіх блоках бирки. Складаний вид має декілька згинів і нагадує мініатюрний буклет.

Як виготовляють бирки?

Картонні бірки

Матеріалом для створення бирок може стати папір або картон. З сировини високої якості виготовляють етикетки з одностороннім або двостороннім друком. Картонні етикетки популярні для маркування одягу, взуття, багажу, парфумерних і ювелірних виробів.

Важкий служить досить довго, а завдяки постпечатной обробці бирка не реагує на підвищену вологість, ультрафіолетові промені, механічний вплив. Оскільки вартість вихідної сировини невисока, то виготовлення картонних бирок користується особливою затребуваністю.

Основні способи оформлення бирок

Картонні бірки Картонні бірки Картонні бірки

Оскільки паперові бірки використовують для маркування продуктів харчування і навіть побутової техніки, то виробники намагаються виготовити унікальні ярлики. Таке оформлення стильно доповнить брендову продукцію. Серед способів оформлення паперових бирок – вирубка, люверси, бахрома, буклети, багатошаровість. Круглі, квадратні, ромбовидні і трикутні бирки прикрашають різні вироби.

Важливо продумати не тільки колірну гамму ярлика і дизайн зображення, але і спосіб кріплення. Забезпечити надійне утримання інформаційної етикетки допоможе правильно вибране кріплення. Кріпити етикетки можна за допомогою пластикових власників або голчастого пістолета. Більш екологічними і щадними для вироби є кріплення бирок за допомогою шовкової нитки, стрічки, тасьми.

Завдяки пластиковим кріпленням, зняти ярлик з товару буде скрутно, а ось підкреслити презентабельність і дорожнечу ювелірних прикрас можна за допомогою ниток з шовку. Така бирка дає можливість виконати примірку вироби без пошкодження етикетки. Чим надійніше кріплення, тим менше ймовірність втрати ярлика.

Бірки для одягу передбачають отвори або перфорацію. За допомогою фігурних етикеток можна створити певний настрій або привернути увагу покупця до товару. Наприклад, зірки, квіти, сердечка створюють романтичну атмосферу. Акцентувати увагу на фруктових запахах парфумерних композицій допоможуть ярлики у вигляді яблука, манго, ананаса.

Створити новорічний настрій допоможуть бирки у вигляді ялинки, а маркувати дитячі речі можна в вигляді смайликів або смішних смайликів. Продовжити термін служби картонних виробів і зробити їх неповторними допоможуть лакування, гліттер, голографія, конгрев і тиснення.

Автор новини: Попова Тетяна