Друк брендованих блокнотів

Друк брендованих блокнотів

Брендові блокноти

Ефективною і довгостроковій рекламою є іміджевий блокнот. Має бути участь у виставці або організація конференції? Слід заздалегідь підготувати брендовані записники, щоб розраховувати на тривалі контакти з партнерами і цільовою аудиторією.

Реклама на блокноті не сприймається як настирлива інформація і формує лояльне ставлення до фірми.

Друкарня Love Print виготовляє блокноти, розроблені за індивідуальним макету, за спеціальною вартістю.

Чи знаєте ви в чому відмінність блокнота від записної книжки?

В блокноті незалежно від лініюванням і формату, листи перевертаються від низу до верху, а в записнику – справа наліво. Блокнот може мати різне кріплення листів – клейове, на скобі або спіралі.

Нотатки має жорстку обкладинку і прошивається книжковою палітуркою. З блокнота легко вирвати сторінку при необхідності, а ось із записної книжки – трохи складніше.

Брендування і друк

Основне призначення блокнота – ведення записів. Це можуть бути малюнки, схеми, таблиці. Завдяки доступності і функціональності, поліграфічні вироби продовжують залишатися популярними.

Переваги брендованого блокнота:

– впізнаваність фірми;

– довгострокова реклама;

– підвищення рейтингу.

Чи потрібен фірмовий логотип в блокноті?

Безумовно! Можна вибрати будь-який метод брендування, починаючи від нанесення логотипу на кожну сторінку, закінчуючи до обгортки в амбалажную стрічку. Гарний блокнот на пружині, зроблений з якісного паперу буде нагадувати про вашу компанію партнерам і клієнтам.

Добре, якщо блок вироби виготовлений з офсетного паперу, а обкладинка – з дизайнерського паперу або пластика. Для додання додаткової презентабельності, обкладинку ламінують, покривають шаром УФ-лаку. При виконанні матовою ламінації, УФ-вставки можна нанести на фрагменти. Тоді обкладинка буде незвичайною і приємною на дотик.

Різновиди блокнотів

Класичний варіант для записів складається з обкладинки, блоку, підкладки – задника. Для створення обкладинки потрібно щільний папір до 300 гр / м2. Можна вибрати гладку або фактурну поверхню. Спеціальний дизайн можна створити за допомогою конгревного тиснення і фольгування.

Оригінальним варіантом є блокнот з вирубкою. Завдяки виготовленню спеціальної фігурної висічки під ручку, виріб стане незамінним атрибутом ділової людини. Якщо вам доводиться писати на ходу і робити нотатки в авральному режимі, тоді такий блокнот – просто знахідка.

Вартість виробу залежить не тільки від розміру тиражу, але і від способу друку. Ми пропонуємо офсетний, цифровий друк і шовкографію. Замовник може вибрати блокнот з бесшовно-клейовим кріпленням, на пружині із пластику або металу, з білими аркушами або лінійований.

Ми готові розробити брендоване виріб з нуля, яке стане візитною карткою компанії.

Автор новини: Попова Тетяна