Виготовлення банер плакатів

Виробництво банер-плакатів

Банер-плакат

Широкоформатний друк є одним з найбільш ефективних способів товарного просування.

На вулицях міст звертають увагу на масштабні полотна із зображеннями -мотіваторамі, а картинки невеликого розміру напевно загубляться в загальній масі.

Якщо ви плануєте рекламну кампанію або хочете переобладнати дизайн магазина, тоді вам знадобляться банер-плакати.

Друкарня Love Print виготовляє банери за доступними цінами. Дізнатися докладніше про варіанти і вартості широкоформатного друку можна у фахівця.

Широкоформатної вважається друк, яка перевищує аркуш формату А4. Ширина таких листів варіюється від 295 до 5000 мм.

В залежності від призначення банера, використовуються різні види чорнила.

Наприклад, друк фарбами на водній основі підійде для паперових постерів, продовжити термін служби яких можна за допомогою ламінування.

Сольвентні чорнило захищені від вицвітання і води протягом декількох років, а ультрафіолетові фарби підійдуть для друку на нетканій основі, склі, пластику та дереві.

Латексна друк використовується для виготовлення банерів.

Зображення висушується при високій температурі.

Сфери застосування і особливості

Друковану продукцію експлуатують в будівлі і на вулиці. Якщо ви плануєте використовувати постери і плакати в приміщенні, то можна вибрати матеріали з невеликою стійкістю до дії вологи, вітру, температур. Відповідним матеріалом для рекламної інтер’єрної друку є ПВХ-плівка або тканину.

Для зовнішнього використання використовують міцні матеріали, які повинні витримувати погодні зміни. Банер повинен бути стійким до впливу вітру, сонця, води. Для виробництва білбордів можна вибрати фронтліт. Тканина вимагає підсвічування, так як погано пропускає світло. Бекліті має високу світлопроникність і підійде для використання на світових коробах. Для двостороннього друку використовують блекаут.

Литий матеріал – найбільш міцний і еластичний, має високу стійкість до розриву. Ламіновані поверхні менш міцні. Якщо планується підсвічування реклами, то необхідна основа, яка не вигорає від постійного впливу потоку світла.

Головною умовою для розміщення паперового банера є розміщення на жорсткій основі. Забезпечити красиву передачу кольору і насиченість можна за допомогою вибору банерній тканині з глянсовою або матовою основою.

Банерні тканини

Цікаво, що тканини для банерів – це композиційний матеріал на основі пластичного вінілу і поліефірної сітки високої міцності.

Зазвичай банери для зовнішнього застосування друкують на папері зі спеціальним покриттям, тканини або клеїть плівці. Можливий друк зображень на вінілі з різкою плоттером. Таким чином, цілісне зображення можна скласти з слів і картинок.

Вартість друку залежить від ціни, складності роботи, обраного матеріалу. Якщо ви віддасте перевагу невеликий розмір банера з використанням дешевої сировини, то вартість обійдеться недорого.

Зображення для друку може носити інформативний або рекламний характер. Розміщуючи барвистий банер-плакат в стратегічній зоні, ви можете розраховувати на швидку окупність витрат. Крім того, якісний банер свідчать про презентабельності компанії, і викликає довіру у нових клієнтів.

Автор новини: Попова Тетяна