Друк фото на блокноті

Посміхайтеся: вас знімають … на блокнот!

Друк фото на блокноті

Блокнот, по суті, є різновидом зошити невеликого розміру.

Найбільш популярним кріпленням є пружина.

Як би не намагалися виробники електроніки, поряд з ультрасучасними гаджетами продовжують залишатися затребуваними іміджеві продукти тривалого терміну експлуатації – блокноти.

Саме тому друк блокнотів є ефективним рекламним засобом.

Можна розмістити інформацію про компанію не тільки на обкладинці, а й на деяких сторінках.

Блокноти з фото

Хочете додати родзинку в звичний побут? Тоді скористайтеся дивним винаходом – блокнотами з фотографіями.

Кому і з якого приводу може призначатися такий особливий блокнот, що володіє яскравою «індивідуальністю»?

1. Шкільні товариші, подруги, колеги. Згадати про пролетіли шкільні роки, або вдосталь посміятися над робочими корпоративами допоможе особливий блокнот.

2. Новорічні та різдвяні свята багаті не тільки вихідними, але й можливостями порадувати близьких сюрпризами. Іменний блокнот з красивим фото на обкладинці стане в нагоді і синові, і дружині, і мамі.

3. Романтичний подарунок – це не тільки квіти і цукерки. Гарний блокнот для записів з фотографією коханої людини на обкладинці дозволить вам ще раз розповісти про свої почуття. Такі дорогі подарунки з душею зберігають все життя!

Виготовлення блокнотів з фотографіями

Друк може здійснюватися за допомогою цифрового або офсетного способів. Щоб домогтися різної товщини сторінок та обкладинки, дизайнери використовують кілька сортів паперу. Наприклад, для обкладинки знадобиться папір щільністю близько 280 гр / м2, а для внутрішніх сторінок буде достатньо 80гр / м2.

Формати блокнотів – на вибір замовника (А4, А5, А6). Перед замовленням вироби слід визначитися з кольоровістю обкладинки і внутрішнього блоку, вибрати кріплення, визначитися з тиражем. Якщо ви виробляєте замовлення блокнотів з фото для кількох членів сім’ї, то вартість буде не так велика. Тираж блокнотів до дня бухгалтера великої фірми, де кожен виріб іменне, обійдеться трохи дорожче.

LovePrint справляється з будь-якими друкованими тиражами і реалізує найоригінальніші ідеї замовників.

Фото може займати всю площу обкладинки або красуватися в центрі. Деякі замовники воліють вставляти фотографію рамку. Стилізація, розтягування, штучне зістарювання і ще багато способів обробки фото зроблять блокнот особливим. Можна вибрати дві різні фотографії, щоб розмістити їх на початку і наприкінці блокнота.

Автор новини: Попова Татьяна