Друк календарів з фото

Фотокалендарь: знайомі всі обличчя

Друк календарів з фото

Традиційні календарі зазвичай виготовляють за шаблоном.

Червоним виділені святкові дати, чорним – будні дні.

Ніякої згадки про особисті святах і подіях.

Створюючи особистий календар, можна не тільки прикрасити його власною фотографією, але і вказати важливі для вас числа в цьому році.

Дизайнерські ідеї

Як виглядатиме календар з фото на весь рік? Існує безліч шаблонів, але найцікавішими варіантами є унікальні вироби.

Фото з власної колекції. Розкажіть про запам’ятовується подорож в нову країну, продемонструйте фотографії домашніх улюбленців, дітей. Такий подарунок із зображенням милих сімейних знімків можна презентувати батькам, бабусям і дідусям.

Веселі картинки – мотиватори. Щоб посміхатися цілий рік, можна додати настрій за допомогою зображень, які допоможуть підбадьоритися і навіть розсміятися.

Дитячі малюнки, відскановані або сфотографовані батьками, стануть кращою прикрасою квартири. Шедевр побачать всі гості і знайомі, а сама дитина буде з гордістю демонструвати свої досягнення, намагаючись стати ще краще.

Побажання та поздоровлення до ювілею, дня народження, весілля, корпоративи. Календар з фото і побажаннями – кращий презент до будь-якого свята. Доповнити його можна запам’ятовується висловом або лаконічним поздоровленням.

У чому секрет популярності фотокалендарів?

Завдяки розвитку цифрового друку, друк календарів з фото стало затребуваною послугою.

Друкарня LovePrint пропонує максимально вигідні умови замовлення:

• Швидке виконання замовлення.

• Створення унікального дизайну календаря.

• Мінімальний тираж.

• Використання якісних носіїв.

Різновиди календарів з фотографіями

Існує кілька видів поліграфічної продукції:

1. Настільний календар сконструйований так, щоб розміщуватися на робочій поверхні столу. Такі вироби часто замовляють компанії: на них зображені фото з корпоративів та презентацій, логотип фірми.

2. Кишеньковий календар – глянцеве виріб з фото на одній стороні, і календарною сіткою – на іншій. Якщо потрібна ефективна реклама компанії, такий календар – візитка допоможе придбати впізнаваність у певному сегменті.

3. Настінний календар – багатофункціональне вироби, фотографії в якому розташовані на кожній сторінці. У такому календарі можна освітити багато подій: наприклад, від народження і до ювілею іменинника, або розповісти про історію кохання молодят.

Основними замовниками календарів з фото є комерційні компанії та навчальні заклади. Але якщо ви хочете зробити сюрприз друзям або родичам, то можна проявити креатив у виборі подарунка і презентувати особливий календар.

Автор новини: Попова Татьяна