Виготовлення плакатів банерів

Розміщення банерів: швидкий результат

Виготовлення плакатів банерів

Банер давно не сприймається як екзотичне явище, але продовжує залишатися доступним і ефективним рекламним носієм.

Такий вид зовнішньої реклами можна побачити в будь-якому населеному пункті, причому як в центрі, так і на периферії.

Банери розміщують на фасадах будівель, всередині приміщень.

Друкарня LovePrint пропонує використовувати для виготовлення плакатів банерів інтер’єрний або широкоформатний друк.

Завдяки особливостям технологи нанесення на полотно пігментів, можна експлуатувати банер довгий час.

Фарба не вигорає під сонячними променями, що не змащується під дощем.

Види банерів

З великого відбитку можна виконати кілька видів плакатів банерів:

Рекламний банер, або розтяжка. Особливості цього виду залежать від місця розміщення. Фон може «знищити» найкрасивіший банер. Навпаки, вдале відповідність тлу додасть самому простому банеру презентабельності.

Банер на мобільному стенді. Існує певна специфіка виготовлення мобільного плаката, який повинен однаково добре сприйматися в різних ситуаціях.

Формати roll-up, pop-up та інші складні форми вимагають забезпечення міцності матеріалу та з урахуванням формату.

Банер «павук» двосторонній. Таку назву банер повчив внаслідок монтажу на хрестоподібної конструкції переносного типу. Слід враховувати особливості висвітлення, щоб конструкція не просвіщати крізь тонку тканину банера.

Популярні банерні тканини

1. Фронтліт – найвідоміший вид банерній тканині. Максимальна якість друку досягається, незалежно від формату. Такий матеріал підійде і для інтер’єрної та для екстер’єрної реклами, відрізняється високою міцністю.

2. Бекліті – тканина для світлової реклами: дослівно перекладається як «підсвічування ззаду». Логічно, що такий матеріал використовують для підсвічування backlit, а також при фронтальному освітленні.

3. Тканина банерна блекаут відрізняється міцністю, тому її часто використовують для створення двохсторонніх зображень, які розміщені в зоні дії сонячної освітленості або інтенсивному світлі всередині будівель.

Як вибрати відповідний банер?

Для довготривалого розміщення банерів підійде щільний матеріал, який стійкий до несприятливого впливу навколишнього середовища.

Вартість банерів різних видів залежить також від типів тканини. Якщо планується короткочасна експлуатація банерів на виставці, урочистому заході, то можна використовувати менш щільну тканину, наприклад, банер з ламінуванням.

Для оформлення фасадів будівель краще використовувати плакати з використанням банерної сітки, щоб знизити парусність і зменшити масу конструкції.

Автор новини: Попова Татьяна