Друк календаря на 2016 рік

Будь в темі – замовляй календар 2016 вже зараз!

Друк календаря на 2016 рік

Незважаючи на те, що календарі є в будь-яких електронних пристроях, паперові помічники раніше користуються більшою популярністю.

Такі завдання як планування робочого часу, відпусток, відряджень, уточнення святкових дат, особистих свят найкраще вирішувати за допомогою звичного настільного календаря.

Крім того, календар є ефективною продукцією, яка протягом року допомагає рекламувати товари чи послуги фірми.

Виготовлення календарів

Існують різні варіанти календарів:

• Настільні.

• Кишенькові.

• Перекидні.

• Настінні.

• Великоформатні плакати.

• Трансформери – пірамідки або кубики.

Багато замовників хочуть розробити унікальний календар на замовлення, відобразивши в ньому важливі віхи в житті підприємства.

LovePrint допоможе розмістити логотип, девіз і цитати по сусідству з календарною сіткою красиво і зручно.

Наприклад, перекидний або квартальний календар можна прикрасити цитатами великих філософів, фотографіями директорів філій. Зручна фішка – планінг з календарною сіткою, де навпроти чисел є місце для позначок. Під час наради або телефонної бесіди можна відзначати дати виконання замовлення або поставки товарів.

І в офіс, і в хату!

Календарі з фотографіями можуть стати найкращим подарунком рідним чи друзям. Перекидна модель календаря з фотографіями дружній компанії або родини підніме настрій краще всяких інших презентів.

Креативний календар на 2016 рік стане нагадуванням про теплі дбайливих відносинах. Можливо, перевернувши сторінку календаря, ви відчуєте бажання зустрітися з друзями або влаштуєте сюрприз рідним.

Зверніть увагу – календар тріо

Яскравий дизайн, значна рекламна площа, повнокольоровий друк календаря – все це поєднане в такому варіанті як тріо. У порівнянні зі звичайним квартальним календарем, ця модель має велику календарну сітку на кожен місяць з «шматочком» минулого і майбутнього місяців. Тобто, у керівника завжди буде можливість швидко побачити важливі дати минулого місяця і розпланувати зустрічі в майбутньому місяці.

Швидка збірка і розміщення повнокольорового постера – додаткові переваги календарів тріо. Ми рекомендуємо замовникам якісний папір для виготовлення календаря, яка в точності передасть кольору фірми.

Дизайн може бути виконаний в будь-якому стилі, а між блоками календарної сітки можна вставити фірмові елементи. Замовляючи корпоративний або сімейний календар на 2016 рік зараз, ви істотно заощадите час і власні заощадження.

Автор новини: Попова Татьяна