Виготовлення плаката на день народження

Барвистий плакат – і гарний настрій забезпечено!

Виготовлення плаката на день народження

Неважливо, де ви збираєтеся відзначати день народження, важливо, щоб атмосфера свята була теплою і душевної.

Гарним подарунком для іменинника стане плакат до дня народження.

Такий презент не тільки прикрасить приміщення, але і створить відповідний настрій всім гостям.

Яким повинен бути плакат?

Виготовлення плаката до дня народження повинен повернути іменинника в період безтурботного дитинства. Яскраві веселкові кольори плаката – обов’язкова складова.

Якщо ви не вмієте малювати, то можна скористатися вирізками їх журналів або роздрукувати зображення на принтері.

Крім декоративної функції плакат повинен нести корисну інформацію: не забудьте вказати ім’я іменинника та дату його народження.

У компанії LovePrint можна замовити самий незвичайний і оригінальний плакат до будь-якого торжества. Проявіть свою індивідуальність, реалізуйте найсміливіші фантазії!

Види вітальних плакатів

Гумористичні постери. Такий варіант підійде, якщо у іменинника все в порядку з почуттям гумору. В іншому випадку, приколи можуть затьмарити свято нерозумінням і образою. Не використовуйте іронічні зауваження, плоскі жарти і чорний гумор – і сюрприз точно сподобається!

Яскравий плакат з привітаннями – прекрасна альтернатива листівкам. Можна залишити на плакаті вільні поля, щоб інші гості також долучилися до побажань, залишивши пару рядків на пам’ять для винуватця торжества.

Плакат – колаж з фотографій. Зрозуміло, в центрі уваги – тільки персона іменинника. Нехай це буде історія з різних смішних випадків, що сталися з іменинником.

У молодіжній компанії доречний плакат із відбитками рук. Знадобиться ватман і гуаш. Навколо фотографії іменинника всі гості залишать власні відбитки долонь, забезпечивши їх добрими побажаннями.

Замовляючи плакат у друкарні, ви можете розраховувати на кращий результат. Зазвичай вітальні плакати виготовляють на щільному папері з наступним ламінуванням. За бажанням замовника підбирається відповідний дизайн і проводиться післядрукарська обробка.

Ми виготовляємо плакати для дітей, чоловіків, жінок, ювілейні, прикольні і романтичні. Дизайнери допоможуть відредагувати фото і надані картинки, щоб прибрати спотворення і шуми. Можливі варіанти форматів плаката – А2, А3, А4.
 

Справа в тому, що широкоформатний друк висуває особливі вимоги до якості фотографій. Популярні нині фото з соцмережі можуть не підійти через особливого алгоритму стиснення. Бажано надати оригінальні знімки або картинки у високій якості.

Автор новини: Попова Татьяна