Паперові блокноти

Завжди актуальний і незамінний: блокнот з паперу

Паперові блокноти

Стрімкий розвиток електротехнічних приладів не привело до остаточного зникнення звичних блокнотів з паперу.

Конференції та семінари і раніше проводяться з використанням конспектування тез на папері.

Причини, з яких слід вибрати паперовий блокнот. Ні настільні, ні мобільні додатки не зможуть замінити традиційні звичні запису.

Які ж переваги блокнотів?

Немає необхідності в синхронізації. При бажанні можна відкрити будь-яку сторінку, додати картинку, вставити закладку без обмежень.

Якщо немає інтернету, життя не закінчилося! Відкрийте блокнот, візьміть у руки ручку, відчуйте себе мислячою і созерцающим індивідуумом. Через тимчасової непрацездатності інтернет-провайдера ви можете втратити великого замовника, якщо, звичайно, у ящику стола не зберігається блокнот – «рятівник».

• Безумовно, можна внести в ноутбук незліченну кількість акаунтів і корисною інформацією, але деякі види діяльності вимагають негайного «реагування». Таку інформацію краще зберігати під рукою, не витрачаючи час на відкривання додатків.

• Геть шаблони і рамки! В електронному форматі ви завжди зобов’язані вкладатися в рамки, придумані розробником: скорочення, дати, систематизація вже придумана до вас. У паперовому блокноті можна креслити схеми за своїм бажанням, винаходити списки, складати каталоги, абсолютно не підкоряючись шаблонах.

Виготовлення блокнотів

Блокнот – прекрасна можливість «розповісти» про вашу компанію. Але тільки в тому випадку, якщо над розробкою проекту працюють професіонали з LovePrint!

Завдяки інноваційному друкованого обладнанню, ми створимо рекламний носій, який дійсно працює.

Серед різновидів блокнотів можна виділити варіанти на пружині або клейовий основі. Пружина може бути кольорова або одноколірна, а розмістити її можна поперек або уздовж блокнота. Логотип компанії, фірмові кольори, малюнок, слоган, фотографії – ця та інша інформація з’явиться на брендовому блокноті.

Обкладинка блокнота – візитна картка. Для її виготовлення підійде дизайнерський картон, який зробить блокнот стильним і презентабельним. Форма блокнота може бути прямокутної, овальної, квадратної.

Функціональність – основна перевага блокнота.

Грамотне складання структури блокнота підвищує його практичність, а це означає, що виріб буде користуватися затребуваністю. Блокнот – відмінний сувенір або подарунок. Його можна презентувати на конференції, подарувати під час промо-акції, вручити в якості доповнення в поздравлению.

Автор новини: Попова Татьяна