Картонна упаковка для новорічних подарунків

Пухнаста ялинка, бій курантів … і новорічна упаковка

Картонна упаковка для новорічних подарунків

Святкування новорічних свят нерозривно пов’язане з врученням подарунків близьким, колегам, друзям.

Отримати солодощі в цей чарівний день буде приємно не тільки маленьким дітям, а й дорослим.

Друкарня LovePrint підходить до виконання кожного замовлення індивідуально і уважно, щоб подарункова упаковка отримала оригінальний дизайн.

Упаковка для новорічних сюрпризів виготовляється з картону або мікрогофрокартону, і може мати форму туба або коробки самих різних кольорів і розмірів.

Щоб упаковка виглядала зовні більш привабливо, використовують покриття УФ-лак, гліттерное, тиснення.

Коробка може закриватися спеціальними «замками» або складатися з двох частин. Поряд зі звичними квадратними і прямокутними упаковками, можна виготовити трапецієподібні, трикутні і навіть круглі.

У каталозі продукції ви знайдете цікаві шаблони упаковок для цукерок:

– Пірамідки.

– Ялиночки.

– Цукерки.

– Скриньки.

– Будиночки.

На поверхні можуть бути самі різні зображення: зимові пейзажі, казкові персонажі, птахи, звірі, Дід Мороз, Сніговик, Снігуронька. До речі, після того, як солодощі будуть з’їдені, коробка придасться для зберігання дрібниць в будинку.

Чари упаковки

Новий рік і Різдво – улюблені свята всіх без винятку. З особливим захопленням ми приймаємо подарунки в яскравій упаковці або презентуємо сюрпризи найдорожчим людям. Як би там не було, подарунок в упаковці завжди виглядає більш яскраво і презентабельно.

Власники іграшкових магазинів повинні заздалегідь подбати про придбання червоною упаковки. Напередодні новорічних свят іграшки користуються популярністю, а якщо запропонувати до них яскраву упаковку, то це напевно посприяє активних продажів.

Подарунок без упаковки незручно транспортувати, а вручати сюрприз без коробки навіть якось незвично. З безлічі коробок різних розмірів можна спорудити під ялинкою привабливу «пірамідку», яка всі новорічні свята буде нагадувати про веселощі.

Незважаючи на те, що упаковка може виготовлятися за індивідуальними розмірами, всі новорічні упаковки відповідають наступним стандартам:

1. Різноманітність форм.

2. Натуральний екологічний матеріал.

3. Висока якість друку.

4. Міцність виробів.

Оригінальні варіанти упаковок використовують для цукерок, печива, елітного алкоголю, книг і сувенірів. Красива упаковка з картону привертає увагу до товару, і стає вагомим аргументом на користь покупки.

Таким чином, якісна упаковка – це не тільки стильна візитна картка товару, а й формування адекватної оцінки товару цільовою аудиторією.

Автор новини: Попова Татьяна