Оригінальні бирки

Оригінальні бирки: як, навіщо і чому?

Оригінальні бирки

Хочеш бути особливим – виділися! Для дорогих і ексклюзивних виробів ручної роботи потрібні особливі бирки. Можливе використання таких матеріалів як скло, дерево, пластик, шкіра.
Унікальний ярлик розповість не тільки про автора, а й містить інформацію про експлуатацію виробу.

Використовуючи найсміливіші дизайнерські рішення, ви неодмінно досягнете успіху.

• Плюси ексклюзивних бирок.

• Підвищення продажів.

• Додаткова реклама.

• Зовнішня презентабельність.

Зрозуміло, що придбати бажану річ з особливою биркою буде набагато приємніше. Якщо правильно попрацювати над створенням бирки, то вийде оригінальний сувенір, який люди не захочуть викидати. Брелок або декор з логотипом вашої компанії: чи міг виробник мріяти про кращу рекламу?

Гармонійне поєднання сучасних технологій з натуральними матеріалами дозволяє друкарні LovePrint виготовляти справжні шедеври.

Для маркування унікальних і особливих речей можна створювати бирки в однині. Для ювелірних виробів потрібно оригінальна форма ярлика, а для сувенірів ручної роботи більш доречні будуть шкіряні або дерев’яні бирки.

Компанія – виробник чаю може нагадати про себе биркою у вигляді маленьких чайників. Смаки фруктів, які використовуються в напоях, можна виділити за допомогою ярликів в формі ананаса, яблука, винограду або груші.

Традиційні поради, і не тільки?

Що зазвичай написано на бирках для одягу і взуття? Поряд з традиційними рекомендаціями по догляду за одягом, можна отримати і жартівливі поради. Замість нудною написи «Не прати при високій температурі!», куди забавно буде побачити «Не можна прати мене при +60 0. Дякую!»

Приміром, на дитячому одязі можна розмістити бирку з написом «Дотримуйтесь інструкцій або віддайте мамі: вона знає, що робити». Додати оригінальності одежні ярлику можна, скориставшись шкідливими порадами за прикладом Григорія Остера.

Нехай на етикетці будуть варіанти догляду за одягом. «Для гіршого результату: впасти в калюжу і просушити на паркані. Для кращого прати вручну і сушити при помірній температурі».

Чудовий напис, яка стирає кордони між представниками сильної половини планети і представницями прекрасної статі – це «Виріб можуть прати як чоловіки, так і жінки».

Ярлик з написом «Дивно, що ви взагалі знайшли цю бирку» змусить посміхнутися будь-якого, а плаття з етикеткою, в якій мовиться «Одягни мене на перше побачення, і ти будеш чарівна!», стане улюбленим в гардеробі.

Замість банального значка про те, як прати річ, напишіть наступне: «Попери мене, коли забрудниш». Забавні забороняючи або дозволяючи значки на одязі привернуть увагу до бренду. Споживачі оцінять креативні записи, і не зможуть забути бренд.

Напис на джинсах, де було написано про те, що можна танцювати в них, додасть настрою. Забавно, якщо в ряду умовних позначень поруч із заборонами на прання, хімчистку і сушку, споживач знайде рекомендацію «Не надягайте на змагання сумо».

Винаходьте, вигадуйте і реалізуйте, а ми допоможемо вам у цьому!

Автор новини: Попова Татьяна