Офісна поліграфія: необхідність чи обов’язкова складова кожного поважаючого себе бренду?

Поліграфія – це галузь, яка тиражує друковану продукцію на різних носіях. Що стосується офісної поліграфії, то це друк продукції, без якої діловодство і бізнес будь-якої фірми перестануть розвиватися.
Кожна сучасна компанія піклується про те, щоб виготовити фірмову продукцію – бланки, візитки, ділові листівки, папки, запрошення, конверти і багато іншого. Варто відзначити, що офісна поліграфія в Києві стала обов’язковою складовою передових компаній, що піклуються про власну репутацію. Не дивно, що безіменний конверт або бланк може попросту десь загубитися …

Переваги ділової поліграфії
• Підвищення впізнаваності бренду
• Покращення запам’ятовуваності логотипів і квітів компанії
• Турбота про рейтинговості та іміджі компанії
Важливі дрібниці, або Підвищення статусу компанії
Почати слід з розробки фірмового стилю, куди входять шрифт, кольори компанії і логотип. Одним з носіїв офісної поліграфії є ​​фірмовий бланк, який свідчить про солідність компанії. Для ведення офісної документації, в страховому бізнесі, туризмі Києва використовують самокопіюються бланки.
Послання від компанії у фірмовому конверті напевно принесе належний результат. Зазвичай використовуються конверти з пластиковим «віконцем», крізь яке проглядає фірмовий бланк. Без візитки в світі бізнесу просто не обійтися. Ця невелика картонна або пластикова картка містить важливі дані та контакти.
На фірмовій візитці обов’язково мається логотип, дані компанії. Завдяки оригінальному дизайну візитки, після виставки або конференції, потрібну інформацію можна відшукати по фірмовому стилю компанії.
В діловодстві не обійтися без папок, в яких зберігаються клієнтські документи, матеріали для виставок, презентацій, рахунки. Кожна дрібниця і деталь в бізнесі може стати ключовим моментом. Ділові атрибути підтверджують компетентність і надійність фірми.
Головне – не поліграфія, а порядність фірми
Багато компаній помилково припускають, що необхідно економити кошти на офісної поліграфії. Навіщо розробляти фірмові бланки, якщо можна надрукувати рахунок на звичайному аркуші білого паперу? Конверти та папки, придбані в магазині канцелярських приналежностей, нічим не гірше фірмової поліграфії. Однак ваша компанія так і залишиться безликої і невпізнанною. Щоб зайвий раз нагадати про підприємство та закріпити успіх, скористайтеся офісної поліграфією.
Що пропонує наша компанія?
Розробка фірмового стилю носіїв ділової поліграфії допоможе вам потіснити конкурентів на ринку. LoveBag допоможе вашій компанії підвищити популярність. Бланки, візитки, папки, конверти, блокноти, ручки – на будь-який з цих носіїв можна нанести високоякісну друк. У бізнес-поліграфії використовуються різні способи нанесення логотипу – шовкографія, офсетний або цифровий друк.