Створення різних квитків, в тому числі і з перфорацією, нумерацією та індивідуальним штрих-кодом

Проведення культурно-масових та виставкових заходів не обходиться без виготовлення квитків. Запрошення відрізняються не тільки дизайном та кольоровим оформленням, але і з виконанням нумерації, перфорації, штрих-кодів, відривних частин.
Ваш квиточок!
Безумовно, основна увага під час просування бренду приділяється виготовленню плакатів, афіш, банерів. Однак чим більше квитків буде придбано, тим більше людей зможе дізнатися про компанію.
Щоб підкреслити важливість події, концерту, вистави слід продумати дизайн квитків. Якісний друк квитків зайвий раз нагадає глядачам і запрошеним про приємно проведений час і підкреслить презентабельність компанії.

Види друку квитків
Основними видами друку квитків є:
• Нумерація
• Перфорація
• Персоналізація
Виконуючи нумерацію квитків, слід наносити номери послідовно. Для цього використовують спеціальний інструмент – нумератор, який може виконуватися одним з декількох шрифтів. Крім того, для квитків використовують шестирозрядна або наскрізну нумерацію, щоб зробити запрошення унікальним.
Щоб легко і РОСНО відірвати частину квитка, наприклад, під час контролю, слід виконати перфорацію квитків. Лінія відриву виконується за допомогою спеціальної пробивки, яка складається з отворів дуже близько розташованих один до одного.
Персоналізація дозволяє зробити квиток іменним або відобразити на ньому певні дані. Це можуть бути ряд, місце, вартість, дата і час проведення події. Безумовно, особливо важливих гостям заходу буде приємно отримати іменне запрошення. Привабливішим квиток стане після додаткової обробки за допомогою ламінування, золотого тиснення. Для LoveBag немає нічого неможливого!
Сфери використання квитків
• Концертні
• Театральні
• Музейні
• Для входу на стадіон, каток, в зоопарк або аквапарк
• Для відвідування нічного клубу, розважального центру
Крім того, перфорація і нумерація часто використовуються при виготовленні флаєрів, подарункових сертифікатів, етикеток, талонів.