Блокноти на пружині

«Нотатки» на пружині

Блокноти на пружині

У перекладі з французької «блокнот» означає записи, замітки. Цей вид поліграфічної продукції користується популярністю до цих пір, не дивлячись на наявність безлічі електронних записників.

У повсякденному житті, офісі, в побуті блокнот завжди стане в нагоді. Особливо, якщо листи міцно нанизані на пружину, а сам блокнот відрізняється індивідуальним дизайном.

Блокнот на пружині – це блок листів, дві обкладинки, скріплені між собою пружиною-гребінкою. Використання пружини може урізноманітнити дизайн виробу. Наприклад, можна використовувати звичну пружину по лівій стороні вироби.

Інші варіанти – прошивка блоку листів без обкладинки або часткове використання пружини в верхньому або нижньому фрагментах листового блоку.

Особливості виготовлення

1. Зазвичай друк обкладинки виконується на крейдованому щільному картоні, пластику. За допомогою ламінування або використання дизайнерського картону можна створити неповторні вироби.

2. На внутрішніх аркушах блокнота може бути одноколірні або повнокольорове зображення. Наприклад, з логотипом компанії або назвою продукції.

3. Кріплення блокнота виконується за допомогою термоклею. Додатково листи вироби навивають на пружини з пластика або металу.

4. Перфорація в блокноті дозволить вам позбавитися від непотрібної інформації, або навпаки, поділитися важливими записами.

5. Завдяки використанню кольорових пружин, можна створювати неповторні яскраві вироби. Зазвичай для виготовлення блокнотів на пружині потрібно від п’яти до семи днів.

Цікаво! Підкладка – задня частина блокнота. Основа з картону необхідна для зручності. На такій основі можна описати навіть в повітрі. Крім того, підкладка захищає блок паперу всередині від деформації.

Тонкощі процесу

Коли готов дизайн обкладинки і внутрішній зміст блокнота, макет обговорюється з замовником. Друк блокнотів проводиться офсетним способом. Можна використовувати різнокольорові блоки або папір в лінійку і клітинку.

Вартість виготовлення залежить від складності виробу. Найбільш доступними блокнотами на пружині є поліграфічні зразки формату А5. Застосування дорогих оздоблювальних матеріалів або терміновість виконання замовлення позначаться на ціні замовлення.

Уточнити подробиці співпраці з друкарнею LovePrint і дізнатися про індивідуальні знижки можна у менеджерів.

Подарунок у вигляді фірмового блокнота на пружині – ознака хорошого тону. Такий презент дозволить зміцнити відносини з партнерами. Логотип компанії на кожній сторінці внутрішнього блоку буде рекламою вашої фірми.

Всякий раз, відкриваючи блокнот, люди будуть мимоволі згадувати про компанію. Само собою зрозуміло, що послуги компанії будуть користуватися популярністю.

Автор новини: Попова Татьяна