Як зробити макет бирки?

Як створити бирку

Стильна бирка

Бирка – важлива деталь товару, яка підкреслить індивідуальність, стиль і якість.

Правильно створений макет етикетки – гарантія того, що лейбл буде привабливим.

Друкарня Love Print пропонує розробку дизайну бирки з нуля. Ми створюємо унікальні етикетки для біжутерії, одягу, ювелірних виробів, ТНП, шкіргалантереї.

В інтернеті можна знайти безліч програм, які пропонують шаблони бирок.

Щоб створити оригінальний лейбл, слід додати назву фірми, зміст, логотип.

Таким чином, можна отримати персоналізований шаблон.

Як же створити бирку?

Алгоритм дій простий:

1. Редагування і додавання тексту.

2. Вставка зображення.

3. Внесення даних із зовнішньої бази.

4. Переклад в потрібний формат.

5. Введення штрих-коду.

Друк готових етикеток можна зробити на струменевому або лазерному принтері. Щоб стандартна бирка стала унікальною, слід надати їй корпоративний вид. Використовуйте оригінальні логотипи і фото, додавайте спеціальні цветосочетания.

Виготовлення бирок: професійна підтримка

Щоб виріб виглядав яскравим і стильним, доведеться постаратися. Безумовно, якщо ви сильні в графічному дизайні, то можете самостійно впоратися з розробкою макета. Довіривши роботу професіоналам, ви отримаєте елемент фірмового стилю високої якості. Крім того, співпраця з поліграфічною компанією – це унікальна можливість отримати готові вироби.

Дизайнери добре знайомі з тонкощами і нюансами рекламного маркетингу, а використання високоякісної сировини – гарантія зносостійкості бирок. Вартість робіт з виготовлення бирки включає всі етапи, починаючи від розробки макета і закінчуючи постпечатной обробкою.

Основні види бирок

Основними видами бирок є:

– навісні;

– тканинні;

– ювелірні.

Друк навісних картонних бирок виробляють офсетним способом, а завдяки глянцевому ламінації, тиснення і шовкографії виріб отримує естетичну завершеність. Використовуючи різні види матеріалів, починаючи від крейдованого паперу до дизайнерського картону, можна створити міцні етикетки. Висікання, скругление і біговка перетворюють шматочок картону в справжній шедевр. Навісні етикетки популярні у виробників взуття, одягу, елітних алкогольних напоїв.

Тканинні бирки виготовляють з сатину, ацетату, поліестеру і нейлону. Ширина бирки варіюється відповідно до вимог замовника, а в одному рулоні може бути від 500 до 100 штук. При створенні макета етикетки для ювелірних виробів слід врахувати внесення артикулу, проби, назви і маси. Крім того, на маленькій площі бирки повинні бути перевірки штамп ОТК, назва фірми, вартість за грам. Щоб лейбл був читабельним і відповідав вимогам ГОСТ, потрібен якісний макет.

Стильні бирки вигідно виділять товар на магазинній полиці.

Автор новини: Попова Тетяна