Картонна упаковка для fast food

Особливості упаковки фаст-фуд

Упаковка для фаст-фуду

Що б там не говорили, а швидкі перекушування з фастфуду трапляються в житті кожного. Гамбургери, попкорн, суші, локшина і картопля фрі – ласощі, від яких іноді складно відмовитися. Завдяки надійній картонній упаковці, їжа не зіпсується і не протече.

Друкарня Love Print пропонує виготовлення якісних виробів fast food.

Для виготовлення упаковки використовують термостійкі матеріали, які допомагають зберегти особливий температурний режим під час транспортування. Збереження свіжості продукції – важливе умови.

Перевагами картонної упаковки є:

– екологічність;

– нетоксичність;

– можливість утилізації;

– зручність використання.

Продукти харчування можна упаковувати тільки в матеріали, що не виділяють шкідливі речовини. Картон є одним з можливих варіантів. Крім того, така тара для продуктів мало важить, має невисоку ціну.

Існує можливість зберігати коробки в порожньому вигляді для подачі готової продукції безпосередньо після виготовлення. Нанесення етикетки або логотипу на коробку розповість про продукцію.

Різновиди упаковок

Основні види тари для фастфуду виготовляють із пластику й картону. Паперова упаковка екологічна, до того ж, існує можливість нанесення кольорового друку на поверхню. Захистити коробки від вологи, жиру і пара допомагає спеціальний шар, що володіє стійкістю.

Основними видами упаковок є:

– контейнери для салатів;

– коробки для локшини, попкорну;

– пакети для фрі;

– коробки для нагетсів, крилець, ролів;

– лоток для хот-дога.

Пластикову упаковку виготовляють з харчових плівок ПЕ, ПЕТ, ПП, нешкідливих для здоров’я. Такий матеріал не додає сторонні смаки і запахи їжі. Пластик використовують для виготовлення бутербродніков, суші-контейнерів, соусників з кришками і супових мисок.

Виробництво упаковки для фастфуду

Трудомісткий і дорогий процес складається з декількох етапів:

1. Закупівля матеріалу.

2. Підготовка до друку.

3. Виготовлення штампів для виготовлення виробів.

4. Друкований процес і висікання.

5. Клейка і упаковка.

Картонна упаковка відрізняється гігієнічністю і безпекою, тому є популярною в харчовій галузі. Якщо розпад пластику становить кілька сотень років, то папір розкладається за рік нешкідливо для грунту. Прийом їжі з картонної посуду не зашкодить здоров’ю. Для створення упаковки використовують пластик, фольгу, пергамент, крафт і спінений полістирол.

Упаковка з логотипом є найкращою рекламою бренду. Товар продемонструє турботу про покупця і приверне увагу.

Ми виготовимо упаковку оригінального дизайну зі зручним кроєм і незвичайною конструкцією.

Автор новини: Попова Тетяна