Папір для друку наклейок

З білого паперу – яскраві етикетки!

Папір для друку наклейок

Товарні етикетки або наклейки призначені для маркування товару.

Це відмінний спосіб реклами і залучення покупців.

Можна зустріти безліч різноманітних видів етикеток: приміром, на банках зустрічаються яскраві наклейки з перерахуванням складу, а захисні ярлики відрізняються наявністю водяних знаків.

Етикетки виготовляють на основі спеціального паперу.

Особливості етикеткової папери

1. Текстура поверхні – крейдований або некрейдований.

2. Оздоблення матеріалу: може бути витиснена, гладка з однієї або обох сторін.

3. Ставлення до жиру, воді: влагопроніцаемая, вологонепроникна, жіропроніцаемая або жиронепроницаемая.

4. Технологічність у пресі і обробці: металізація, висічка, біговка, каширування, лакування.

5. Технологічність в секціях етикетування та автоупаковкі.

При виборі способу друку етикеток звертають увагу на марку паперу

Марка А. Каландрує папір підійде для друку офсетним чином багатобарвних етикеток. На заключному етапі застосовують лакування, бронзірованіе або фігурну висічку.

Марка В. Папір односторонньої гладкості підійде для друку нескладної продукції, що не вимагає накладення фарб високоякісними способами.

Марка М. Папір одностороннього мелования, яка підійде для друку багатоколірних наклейок за допомогою офсетного друку. Надалі можна застосовувати конгревне тиснення, лакування та інші види обробки.

Вибрати папір відповідно до призначення товару допоможуть фахівці компанії LovePrint: в нашій компанії ви можете зробити замовлення за вигідною ціною.

Вибір паперу відповідно до призначення

Виготовлення певних видів етикеток вимагає застосування спеціальних видів паперу. Наприклад, матову папір використовують для нерастровой друку недорогих наклейок масового попиту. На напівглянсовою папері друкують в основному етикетки для промислових, фармацевтичних товарів, а також наклейки для напоїв, продуктів.

Створення самоклеючих етикеток виконують переважно на глянцевому папері, а фактурні види використовують для наклеювання на алкогольні напої, делікатеси .

Щоб надрукувати на етикетці мінливу інформацію – вартість, вага, штрих-код – використовують Термочутливість папір.

Захистити покриття ярлика від бруду можна за допомогою термобумаги з двостороннім захисним покриттям: наприклад, для м’яса, риби, сиру та інших гастрономічних товарів.

Завдяки верхньому шару, етикетка захищена від механічних пошкоджень і вологи. Гарний зовнішній вигляд металізованого паперу використовують для створення етикеток для кондитерських, м’ясних, алкогольних виробів.

Автор новини: Попова Татьяна