Як користуватися бізнес папкою?

Використання бізнес-папки

Як користуватися бізнес папкою

Цікаво, що слово «папка» походить від німецького «каша». Раніше папкою називали лист картону, для виробництва якого склеювали паперові шари клейстером. Так ось – зовнішній вигляд клею і нагадував кашу – pappe!

Папка допомагає забезпечувати порядок в документації, не дивлячись на своє «безладне минуле».

У бізнесі папка – незамінний помічник. Існує кілька різновидів ділових папок:

• Офісні.

• З зав’язками.

• Конверти.

• Вкладиші.

• Куточки.

Офісні працівники постійно пов’язані з великою кількістю документації: підписують договори, здають звіти, систематизують пошту. Можна виготовити спеціальні папки та замовити друк папок, які допоможуть структурувати документообіг в компанії. Коли всі папери розкладені по місцях, раз у раз йде на лад!

Це можуть бути такі варіанти бізнес-тек:

• На підпис.

• На доповідь.

• Вхідні.

• Вихідні.

Щоб вибрати відповідний вид папки, слід орієнтуватися на призначення виробу. Найчастіше для зберігання документації використовують реєстратори з пластика, а ось для перенесення документів знадобляться портфелі або конференц-варіанти.

Доступні за вартістю пластикові моделі можуть бути прозорими і непрозорими. Основна перевага – папери не промокнуть, навіть якщо ви потрапите під проливний дощ.

Чи знаєте ви, що досягненням 1959 року стало винахід кліпу з металу всередині папки, який міг скріпити і утримати всередині шістдесят листів одночасно!

Зрозуміло, з тих пір удосконалення і функціональність папок досягли небувалих висот, а поліграфічні вироби все більше розширюють сфери застосування. Важливими характеристиками при виборі папки є кріплення, спосіб відкривання, кількість відділень. Зверніть увагу на можливість зберігання калькулятора і канцелярського приладдя всередині бізнес-папки.

Матеріали, функції, і не тільки

Матеріалом для ділових папок є дизайнерський папір або крейдований картон. За допомогою підбору особливої ​​фактури, яка нагадує шовк, льон, вельвет, можна створити красиву папку.

Цікаво, що в Америці роблять папки з манільській пеньки, яка відрізняється природною жовтизною і відмінною жорсткістю. Не секрет, що ці ділові аксесуари стали прототипом всім відомим жовтих папок в програмі Microsoft Windows.

Фахівці друкарні LovePrint допоможуть підібрати найбільш відповідний дизайн для бізнес-папки.

Оскільки фірмовий аксесуар підкреслює презентабельність і солідність представника компанії, то варто подбати про нанесення символіки та логотипу. Яскраво і помітно виглядає повно кольорова картинка, а срібне або золоте тиснення підкреслить ексклюзивність торговельної марки. Під час семінарів, виставок і конференцій варто віддати перевагу шкіряним бізнес-папкам, які підкреслять спроможність і стабільність компанії.

Автор новини: Попова Татьяна