Як оформити блокнот?

Оформлення блокнота : оригінальний і творчий підхід

Як оформити блокнот

Що таке блокнот для сучасного користувача? Для когось – просто записник, що зберігає дати, цифри, імена. Для інших – ціла автобіографія, з вказівкою подій, настрою.

Блокнот може зберігати ваші особисті секрети в ролі щоденника і допомагати здійснювати креативні ідеї буквально на ходу.

Щоб не втратити цінні думки, що відвідали вас, використайте творчий блокнот в якості конспекту.

Дивно, але блокнот можна “ув’язнити” під вашу натуру, так само, як ви підтягуєте застібки на роликах або настроюєте висоту сидіння велосипеда.

Таким чином, ви зможете отримати максимально корисну річ і полегшити пошук потрібної інформації в записнику.

Корисні ідеї для оформлення

1. Підпис власника.

2. Наявність заголовка і нумерації.

3. Важлива інформація.

4. Резерв для ідей.

5. Посилення палітурки.

6. Використання закладки.

Для робочого блокнота можна приклеїти візитну картку із зовнішнього або внутрішнього боку. Навіть якщо записник призначений для творчості, то варто залишити інформацію біля свого імені, яка допоможе при втраті особистій речі. Електронна адреса або телефон збільшують шанси на повернення вашого блокнота.

Зміст блокнота, вказівка порядкових номерів усередині або дат значно полегшать експлуатацію. Цілком можливо, що черговий записник є продовженням серії інших. Так буде легко відновити хронологію для пошуку потрібної інформації.

Дані, які потрібні вам постійно, – номери рахунків, телефони однокласників, формули – розмістите під обкладинкою на внутрішній стороні. Щоб не наражати на небезпеку особисті дані, краще не записувати пін-коди, паролі і іншу інформацію, якою може скористатися зловмисник при втраті блокнота.

Не розпочинайте блокнот з найпершої сторінки. Можливо, це місце ви використовуєте для написання змісту або внесення хронології користування записником. Щоб блокнот не “розбовтався” незабаром, скористайтеся ущільненням у вигляді скотча або пакувальної плівки. Захистити зовнішню обкладинку або приховати справжнє “обличчя” блокнота можна за допомогою обгортки, яка стане вираженням ваших ідей.

Без закладки експлуатація блокнота перетвориться на муку. Можна використати стрічку або нитку, прив’язавши її до спіралі. За допомогою паперових кутів і картонних скріпок можна помітити важливі сторінки. Відрізні або відривні кути допоможуть знайти необхідну інформацію в записнику досить швидко.

У кишені, яка схована усередині блокнота, можна зберігати візитки, записки, папір для заміток. Кишеня може бути прозорою або паперовою, а прикріпити його можна скотчем або клейовим олівцем.

Який блокнот без ручки? Без пристрою, що пише, записник перетворюється на пасивну величину. Щоб “законнектить” ручку з блокнотом, слід додати петлю, прикріпивши її на заднику книжки. Також можна зафіксувати ручку гумкою. Використання ременя або ручки для перенесення блокнота перетворить його на зручний предмет. Головне, обладнати ремені так, щоб під час транспортування блокнот не розкрився.

Професійна допомога

Усі вищеперелічені ідеї можна утілити в життя самостійно, але якщо ви хочете отримати дійсно якісний і унікальний виріб, то краще скористатися допомогою фахівців.

Друкарня LovePrint допоможе оформити блокнот відповідно до ваших задумок і побажань.

Ви можете замовити розробку дизайну записника або внести власні корективи в готове рішення з наявних шаблонів. Додаткові нюанси по оформленню дизайну листів, наявності логотипу, формату, колірних рішень можна обговорити з нашими менеджерами.

Автор новини: Попова Татьяна