Креативна упаковка + успішні продажі товару-міф чи реальність?

Креативимо потихеньку …
Здавалося б, що таке упаковка? Адже найважливіше – сюрприз, презент, подарунок – всередині! Однак нестандартний підхід у виборі упаковки може призвести до того, що вона зацікавить винуватця торжества більше, ніж вміст. Паперові пакети, виготовлені в дружному «тандемі» креативності та дизайну, стають інструментом для підвищення продажів. Паперові пакети в Києві можна побачити часто-густо – в магазинах, на вулицях, в метро.
пакети-з-меловкі

Упакуємо ексклюзивно!

Самий банальний подарунок в красивій упаковці стане причиною подвійний радості. Проявивши неординарність мислення, Ви здивуєте подарунком будь-якого! Наприклад, невеликі за розміром подарунки – сувеніри або прикраси – можна презентувати в декількох коробочках. Відкриваєте одну коробку, а в ній інша, менша, потім третя, четверта … І ось, нарешті, жаданий подарунок. Така «полювання за подарунком» запам’ятається надовго. Зібрати святковий «лабіринт» з коробочок і упаковок можна на lovebag.com.ua.

коробка_под_конфети

Напередодні свята: блискуча і яскрава упаковка
Кожне свято у свідомості обивателя асоціюється з певною символікою або кольоровою гамою. Наприклад, весільні кольори – білий, блакитний і бежевий, а великодні свята радують червоним і яскраво-жовтим відтінками. У День закоханих всі намагаються упакувати подарунки в червоно-білу обгортку. Новорічні презенти, що чекають під ялинкою, відрізняються срібними і золотими коробками.

упаковка з картона_1

Краса і прибуток – два в одному
Добре, коли прекрасні речі не тільки прикрашають і приваблюють, але і приносять прибуток. Йдеться про паперових пакетах, які виготовлені нестандартно. Наприклад, для салону краси можна виготовити пакети з косичками замість ручок. Магазин біжутерії напевно оцінить ідею упаковки, на якій зображено спокусливе декольте з «намистом», яке є за сумісництвом ручками пакета.

паперові пакети

Фітнес-центри, магазини спортивного одягу, обладнання та харчування можуть привернути увагу пакетом, на ручці якого зображена гантель. Заодно клієнт і «підкачав» дорогою додому. Альтернативним варіантом для створення спортивного дизайну пакета стане людина, що стрибає через скакалку, яка плавно «переходить» в ручки упаковки. Магазини електроніки і побутової техніки можуть «зіграти» на загальну рису багатьох товарів – наявності шнура.

Буде забавно упакувати товар в пакет, на якому зображена комп’ютерна миша, хвіст якої «перетворюється» на ручку. Дитина буде в захваті від пакета з «невидимими» ручками. Фокус в тому, що ручки промальовані на тлі упаковки і звисають вниз: виходить, ніби господар пакета тримає упаковку, «ширяючу» в повітрі. Можливо, у Вас є власні грандіозні ідеї створення абсолютно нових паперових пакетів: у Києві можна замовити вироби в нашому магазині.