Картонна упаковка для тортів

Що в коробці? Свіжий торт!

Картонна упаковка для тортів

Будь-яке свято як для дітей, так і для дорослих, доповнюють улюбленими ласощами – тортом. Оскільки торт повинен залишатися привабливим, цілим і свіжим, то варто подбати про його збереження за допомогою надійної упаковки.

Картон – пластичний і екологічний матеріал, з яким легко надавати найхимерніші форми. Завдяки індивідуальним дизайном і високій якості друку упаковки, упаковка буде виглядати нарядно, святково.

Види коробок для тортів

1. Кришка-дно.

2. самозбірних з ручкою.

3. З вирубними ручками.

4. Конструкція обичайка.

Цікаво, що найдорожчий торт оцінили в півтора мільйона доларів. Кондитери вирішили всипати його діамантами, і ціна виробу різко зросла.

Традиції або нововведення?

Міцна і найбільш древня конструкція, що складається з дна, на якому розташований торт, і кришки, знайома всім. Міцний микрогофрокартон витримує вагу кондитерської продукції, а прибравши кришку в бік можна залишити торт прямо на основі. Низькі борти по краях дозволяють зручно розрізати торт на частини.

Форми коробок найрізноманітніші – кругла, квадратна, овальна, трапецієподібна, серце та інші.

Самозбірні коробки захищають кондитерські вироби від ушкоджень попадання вологи, пилу на продукт. Така упаковка з картону знадобиться в кондитерських цехах і пекарнях, де вироби укладають в коробку безпосередньо в процесі виготовлення. Міцні стіни захистять солодкий шедевр від вад, а надійні ручки полегшують транспортування товару.

Замовити в LovePrint коробки для тортів і інших кондитерських виробів можна за спеціальною ціною.

Цікаво! Мініатюрний торт, який містився на подушці вказівного пальця, був виготовлений в Швейцарії.

У коробці – під захистом!

Коробка з мікрогофрокартону, яка має вирубні ручки, може мати нестандартну форму і прозоре віконце. Крізь нього можна побачити ласощі ще до покупки.

Вирубні ручки є невід’ємною частиною конструкції, тому не сумнівайтеся, що безпечно донесете солодкий сюрприз до святкового столу. Яскраві фарби, стильний дизайн тільки збільшують привабливість продукції, надають апетитності.

Обечайка – цікава упаковка, яка дозволяє розглянути продукт повністю. Спочатку торт укладають в пластикову форму. Обечайка інформує про продукт, залучає зовнішньою ефектністю.

Легкий матеріал не ускладнює вага продукції і дає можливість здійснити комфортний перенесення товару до місця призначення. Крім того, обичайка надійно утримує пластикову форму в закритому вигляді.

Картонні коробки можуть використовувати не тільки для тортів, а й для печива, тістечок, кексів, рогаликів, шоколаду. Щоб забезпечити збереження продукції, використовують картон в поєднанні з полімерною плівкою. У порівнянні з пластиковими контейнерами, картонна тара обійдеться значно дешевше.

Також не слід забувати, що картон найбільш гігієнічний і чистий матеріал, який ніяк не зашкодить якості продукції всередині.

Автор новини: Попова Татьяна