Види друкованих календарів

Як жити без календаря?

Види друкованих календарів

Різноманіття друкованих видань вражає! Взяти хоча б календарі, функціональність яких доведена століттями.

Існує кілька різновидів календарів, які можуть відрізнятися формою, видом з’єднання листів, форматом, видом.

Виділяють основні види календарів друкованих:

1. Квартальні.

2. Кишенькові.

3. Настінні.

4. Настільні.

5. Плакати.

6. Піраміди.

7. Закладки.

8. Стерео-варіо.

Караул! Квартальний звіт

Квартальні види календарів складаються з декількох елементів: постера або шапки, блоку з сіткою, рекламного поля, курсору для зазначення дати і пружини. Для друку квартальних календарів використовують офсетний або крейдований папір, а щоб зображення було чітким, застосовують металізовані або традиційні фарби.

У кишені – цілий рік!

Міні-календарі можуть мати закруглені кути і для більшої міцності ламінуватися з двох сторін. Календарі, виготовлені за індивідуальним замовленням, можуть бути рельєфними, оброблені фольгою або мати вирубку.

Календарики, які складаються навпіл, можна використовувати для великого обсягу інформації. Самі функціональні – в форматі пластикової карти, які можна зберігати у візитниці або портмоне.

Замість картини – календар

Настінні перекидні календарі виготовляють в форматах А3, А2, А1. Замовник вибирає горизонтальне або вертикальне розташування зображення. Листи фіксуються за допомогою пружин вгорі, а кріпити на стіну календар можна за допомогою ригеля. Підкладка – хороший спосіб виділити основний блок: для цього використовують друк сріблом, конгрев, тиснення.

У LovePrint виготовлять календарі за вигідною вартості в будь-якій кількості.

Якщо картини і пейзажі набридли – замовте плакат з календарної сіткою. Ви можете вибрати зображення живої природи, або взяти за основу фото працівників компанії. Плакат, розташований на стіні, приверне увагу, і буде корисний в щоденній роботі.

Все під рукою – прямо на столі

Настільні календарі зазвичай виконують у вигляді будиночків. Перекидні види поліграфічних виробів можуть мати блоки з різними дизайнами. За бажанням замовника виготовляють календарі з шести аркушів з двостороннім друком або з дванадцяти з односторонньою. Фіксація календаря на поверхні відбувається, завдяки підставці з картону.

Пірамідки або закладки?

Якщо ви вибрали пірамідку, то отримаєте настільний календар з трьома місяцями на кожній грані. Одним з видів календарів є пірамідка з перекидними аркушами, які можна гортати в одну сторону.

Багатофункціональні закладки використовують як лінійку і календар. Таке «диво» три в одному друкують на глянцевому папері і ламінують.

Стерео-варіо – ближче до реальності

Календарі стерео-варіо відрізняються тим, що зображення на них не виглядає плоским. Об’ємна картинка відразу привертає погляд, і може використовуватися при виготовленні корпоративних календарів.

Автор новини: Попова Татьяна