Виготовлення календарів на 2018 рік

Виробництво календарів на 2018 рік

Календар на 2018 рік

Необхідною в офісі та будинку річчю є календар. За допомогою цього винаходу можна спланувати відпочинок, справи, важливі дати. Такий спосіб «контролю часу» найбільш комфортний.

Незважаючи на різноманітні гаджети, щільно влаштувалися в житті сучасної людини, паперовий носій інформації як і раніше популярний.

Друкарня Love Print виготовляє календарі на 2018 рік за вигідною вартості.

Поряд з інформативною функцією, календар може стати носієм реклами. Логотип, торгова марка компанії, реклама товарів і послуг – ця інформація на корпоративному календарі допоможе поліпшити продажу.

Завдяки різноманітності форм, розмірів і дизайну, можна створити неповторний продукт.

Види і призначення календарів

Серед різновидів календарів:

– кишенькові;

– настільні;

– квартальні.

Незаперечною перевагою кишенькового виду є компактність. Такий предмет можна покласти в кишеню, гаманець, портфель. На жаль, на такій невеликій площі поміститься трохи інформації про компанії.

Універсальним варіантом для офісу є настільний вид календарів. Трикутні «будиночки» можна побачити на столах працівників різних фірм. Встановлюють календарі на горизонтальній поверхні.

Можна розмістити виріб на холодильнику, робочому столі, стільниці, тумбі. За бажанням замовника календар виготовляється з перегортати сторінки по одній на пору року або щомісяця.

Настінний варіант прикрасить кухню, кімнату або офісний кабінет. Такий календар може вміщати багато інформації – контактні дані, багато реклами, логотип і навіть фото товарів. Настінні квартальні календарі незамінні під час проведення акцій і виставок.

Чи потрібно замовляти календарі на 2018 рік?

Календар продовжує залишатися незамінним атрибутом фірм і компаній, чия діяльність пов’язана з відправкою товарів, квартальними звітами, податковими перевірками. Такий спосіб реклами бізнесу найбільш доступний. Завдяки красивому і функціональному виробу, ви зробите свій бренд упізнаваним.

На відміну від рекламних листівок, календар можна використовувати протягом цілого року. Якщо від роздаткового матеріалу без жалю позбавляються, відправляючи в сміття, то якісно виготовлений календар напевно буде прикрашати офіс весь рік. Якщо вам потрібно стильне і якісне поліграфічне виріб, звертайтеся в нашу компанію.

Перевагами співпраці з нашою фірмою є:

– широкий вибір постдрукарського оформлення;

– низькі ціни, вигідні умови співпраці;

– висока якість продукції;

– унікальний дизайн.

Ми використовуємо тільки якісну сировину і високотехнологічне обладнання, тому ви можете не сумніватися в тому, що отримаєте дійсно презентабельний календар. Використовуючи вирубку, ультрафіолетове лакування або тиснення, можна створити оригінальний виріб.

Наші фахівці не працюють за шаблонами, а створюють унікальні макети. Завдяки доступним розцінками на друковану продукцію, ви отримаєте можливість прорекламувати свою компанію без зайвих витрат.

Автор новини: Попова Тетяна