Чому вигідно виготовляти шильди?

Багато компаній використовують різні способи реклами, щоб просунути свою продукцію або презентувати послуги

Шильди

Організація виставок та семінарів вимагає особливої підготовки.

Щоб продемонструвати фірмовий стиль компанії і підкреслити корпоративну згуртованість, багато замовників використовують об’ємні етикетки – шильди.

Плоскі або об’ємні?

Традиційні наклейки, безумовно, виглядають досить привабливо і яскраво. Але вистачає їх ненадовго. Зовнішній лиск і шик пропадає, через час: під сонячними променями папір вигорає, сворачиваясь по краях «трубочкою». Така розпатлана навряд чи створить бажане враження про компанію або рекламований продукт.

Об’ємні самоклеючі шильди – інша справа! Етикетка покривається особливою полімерною смолою, що створює ілюзію тривимірного зображення. На такому малюнку погляд затримується мимоволі. Варто побачити яскраві шильди, які представляють ту чи іншу компанію, відразу ж створюється позитивне враження.

Замовити шильди в будь-якій кількості за вигідною ціною можна в LovePrint. Відчуйте вигоду і відчуйте різницю!

Шильдики, смоляні наклейки, об’ємні етикетки – це все не різні види продукції, а назви одного і того ж виду поліграфічної продукції. Прозорий шар полімеру на носять на папір-самоклейку. При цьому шар полімерної смоли складає всього 1,5-2 міліметра. В основі полімерного «покриття» шильдов лежать прозорі і еластичні смоли поліуретану.

Отже, в чому ж вигода використання шильдов?

Залучення уваги клієнтів, яке дозволить реалізувати продукт.

Підвищення впізнаваності бренду, формування підвищеного попиту на товар.

Підробка шильдов практично неможлива, тому можна говорити про унікальність товару.

Тривалий термін експлуатації гарантований, завдяки міцному покриттю (близько 10 років).

Блискуча поверхня шильдов викликає бажання погладити рукою гладку поверхню, і, як наслідок, викликає інтерес до рекламованого бренду.

• Після механічного пошкодження шильди здатні «відновлювати» форму. Насиченість кольору зберігається, незважаючи на вплив ультрафіолету.

• Агресивні речовини, такі як бензин, масло та інші, не впливають на цілісність шильдов, а це означає, що сфера застосування наклейок широка.

Автор новини: Попова Татьяна