Де можна надрукувати наклейки

Від стікерів – до прикраси авто!

Де можна надрукувати наклейки

Поряд з поштовими марками, зародилася ідея наклейок.

Ще в 1867 році Артур Морі вперше використав наклейки. Трохи пізніше в Німеччині стали масштабно виготовляти наклейки в рекламних цілях.

На основі паперу – самоклейки або плівки, здійснюється друк етикеток.

В залежності від призначення та тиражу використовують офсетний, широкоформатний або цифрову печатку для створення наклейок.

LovePrint – фірма, яка надає послуги з друку наклейок з високою стійкістю до зовнішніх чинників.

Навіщо друкувати наклейки?

Етикетки досить широко застосовуються в побуті та виробництві.

Умовно можна виділити наступні типи наклейок:

• Фірмові наклейки з логотипом та символікою.

• Рекламні етикетки, що відрізняються особливою зносостійкістю.

• Подарункові наклейки.

• Етикетки для маркування – ярлики, штрих-коди.

• Інтер’єрні етикетки для позначення напряму або інформування.

• Наклейки для автомобілів.

Де можна купити наклейки?

Існує багато фірм, що займаються виготовленням або продажем наклейок. Приміром, у спеціалізованому автомагазині водій може придбати наклейку – носій інформації. Дитина в машині або за кермом учень – такі написи часто можна побачити автомобільному транспорті.

Однак, купуючи наклейку в першому-ліпшому магазині, ви не можете бути впевнені в якості товару. Невеликий дощик або мороз стануть причиною того, що наклейка попросту відвалиться в дорозі.

Саме з цієї причини етикетки краще замовляти в поліграфічній фірмі. Тут широкий асортимент наклейок, а також використовуються такі технології як фігурна вирізка, закруглення кутів. Ми пропонуємо самоклеючі наклейки з ПВХ, паперу, монохромні написи для вітрин і панелей будинків. Щоб відзначити якість виробів вашої компанії знадобляться наклейки з голограмою, а магнітні наклейки можна кріпити на будь-яких поверхнях з металу.

Існують спеціальні гарантійні наклейки з саморуйнацією, які застосовують для опечатування офісного обладнання, техніки. Іноді потрібні легко знімаються етикетки, які при необхідності можна видалити: на склі меблів, комп’ютерному моніторі, пластикових вікнах. Особливою популярністю користуються двосторонні наклейки для стекол і об’ємні етикетки.

Автор новини: Попова Татьяна