Вирубні папки

Зручна презентація: вирубні папки

Вирубні папки

Кожна компанія серйозно ставиться до засобів індивідуалізації.

Мається на увазі оформлення корпоративних атрибутів, загального стилю, дизайну.

Фірмові папки важливі на презентаціях, і є своєрідною візитною карткою, яка дозволяє компанії виділитися на тлі інших конкурентів.

Фірмові папки використовують в наступних цілях:

– Зберігання документації.

– Пересилання та транспортування важливих паперів.

– Передача рекламної інформації.

Вибираємо вирубні!

Особливий вид папок – вирубні – поєднує в собі не тільки візуальну привабливість, але і практичність. Вирубна папка – це упаковка або пакет формату А4, виготовлений з цілісного листа картону з замковим кріпленням.

Оскільки для виготовлення суцільнокроєних папок використовують вирубної замок, папки і отримали таку назву.

Особливість вирубної папки – кишеня збоку, який називають клапаном. По суті, це просто запечатаний лист форми- шаблону. З лицьового частиною папки кишеню з’єднаний за допомогою вирубного замку. У відсіку зручно зберігає всі потрібні документи.

Технологія виробництва

Виготовлення вирубних папок складається з декількох етапів:

1. На вибраному сорті паперу в друкарні виконують друк.

2. За допомогою спеціального штампа роблять вирубку на тигельному пресі.

3. Збірка готової папки.

Друкарня LovePrint пропонує наявні штампи вирубних папок, але замовники мають можливість отримати оригінальний штамп із зазначенням розмірів, форм, кольору.

Інформативність і функціональність папки зробила її незамінною в кожній компанії. Всередину складають постери, прайс-листи, візитки, бланки, документи. Часто в вирубних папках партнерам по бізнесу вручають презентаційний пакет документів про компанію.

Для чого знадобиться фірмова вирубна папка?

– Вітання співробітників і партнерів компанії.

– Зберігання офіційній документації.

– Подання звітів про виконану роботу.

– Презентація рекламних матеріалів.

Тонкощі виготовлення

Основні способи друку папок, які використовують при виготовленні вирубних папок – це цифровий, офсетний, шовкографія , тиснення.

В залежності від розміру тиражу і складності макета фахівці допоможуть вибрати найбільш оптимальний спосіб друку. При замовленні папки вирубної слід визначити такі параметри як матеріал, обробка, товщина корінця, розташування клапанів, розмір, формат, колір.

Що стосується тематики, то тут вибір досить різноманітний: це і природні пейзажі, і абстрактні композиції, і будівлі, і образи людей. Зображення може знаходитися в кутку, в центрі, або являти собою колаж з декількох зображень.

Готову Вирубна папку можна доповнити таким аксесуаром як проріз для візиток. Виготовити папку можна з щільної дизайнерського паперу з використанням тиснення, водяних знаків.

Автор новини: Попова Татьяна