Новорічні наклейки

Святкова атмосфера: новорічні наклейки

Новорічні наклейки

Одним з всенародно улюблених і чарівних свят є Новий рік.

Починаються приємні клопоти: підготовка подарунків, прикрашання ялинки і, безсумнівно, оформлення інтер’єру.

Зрозуміло, мішура, іграшки і свічки – це традиційні прикраси, які використовують в кожному будинку або офісі.

Якщо ви хочете надати неповторної краси інтер’єру, можна скористатися новорічними наклейками.

Щоб перетворити офіс або будинок в даний снігове царство, можна скористатися вишуканими і ажурними наклейками у вигляді морозних візерунків.

Яскраві наклейки в червоно-золотому виконанні навіюють думки про майбутній Різдві.

Хвойна лапа з іграшками, дзвінкі дзвіночки, кручені свічки, панчіх, повний подарунків – ці та інші зображення можна розклеїти по всьому будинку.

Сучасно і по-новорічному: підготовка до свята

Красиві прикрасу можна використовувати не тільки в теплій домашній атмосфері, але і для оформлення торгових приміщень, офісів. Бутік стане набагато привабливіше для перехожих і покупців, якщо створити відповідну атмосферу.

Прикрасивши вітрини підходящими наклейками, ви залучите нових покупців. У каталозі знайдуться наклейки із зображенням іграшок, казкових героїв, подарунків, прикрас, сніжинок.

Щоб картинки гармонійно доповнили інтер’єр офісу чи магазину, можна замовити друк наклейок в певній колірній гамі. Або навіть розробити унікальні зображення, пов’язані з певним видом діяльності – будівництвом, флористикою, перукарським мистецтвом і не тільки.

Різноманіття вибору

Друкарня LovePrint пропонує виготовлення наклейок з високоякісного вінілу, які легко приклеїти на поверхню.

Красиві витіюваті візерунки на стеклах і дзеркалах виглядають настільки привабливо, що вам не захочеться їх знімати навіть після закінчення свят.

Замовлення наклейок можна зробити в будь-якій кількості, а завдяки широкому асортименту наявних варіантів форматів і колірних рішень, ви зможете знайти щось особливе.

Для стін і меблевих поверхонь підійдуть односторонні яскраві наклейки – срібні сніжинки, мерехтливі зірки, милі звірятка. Щоб прикрасити вікна, можна використовувати двосторонні наклейки із зображенням снігурів, ялинкової хвої або новорічних персонажів.

Самоклейка плівка відрізняється водостійкістю. Після наклейок не залишиться ніяких слідів, а матеріал відрізняється екологічністю. Наклейки можна використовувати для таких поверхонь як скло, пластик, метал, дерево, плитка.

Об’ємні наклейки у вигляді конструктора можна переклеювати багаторазово. Наприклад, створювати об’ємні комбінації з різного розміру і виду сніжинок. Розмір наклейок може варіюватися від 3,5 см до 100 см.

Автор новини: Попова Татьяна