Плакати на день Валентина

Подарунки від Валентина: святкові плакати

Плакат на день Валентина

Одним з улюблених свят в нашій країні є День святого Валентина.

Незважаючи на те, що традиція прийшла до нас здалеку, незвичайне свято швидко закріпився в місцевій культурі. Причому валентіноманія охоплює не тільки дорослу частину населення, а й дітвору.

Це цікаво! Єпископ міста Терні Валентин таємно вінчав закоханих солдатів і закохався в дочку свого ката. На жаль, ніщо не врятувало благородного проповідника від погибелі, тому його стратили 14 лютого.

З тих пір, традиційно відзначають день закоханих саме в цей час.Вручення валентинок стало ознакою прояви любові і дружби.

День закоханих відзначають усюди, і часто влаштовують корпоративи або тематичні вечірки.


Кращою прикрасою залу стане плакат, присвячений цьому дивовижному свята кохання і вірності.

Існує два варіанти виготовлення плакатів – замовити його в друкарні LovePrint або зробити власноруч. Кожен спосіб має свої плюси і мінуси.

Для творчих і рукатих!

Ватман формату А1 можна перетворити на справжній витвір мистецтва. Що для цього потрібно?

Спочатку слід визначитися з сюжетом плаката і вибрати того, кому він буде призначений. Можна створити плакат, присвячений одній людині або цілому колективу.

Використовуйте тематичні кольори та символіку: сердечка, голубки, амурчиків, поцелуйчики можна розмістити на фоні. Оригінальний плакат допоможе розповісти про ваші почуття конкретній людині.
 

До професіоналів за допомогою

Якщо у вас є маса ідей для створення плаката, але зовсім немає часу на виготовлення, скористайтеся допомогою фахівців друкарні LovePrint.

У короткий термін буде створений яскравий і оригінальний плакат, який стане прикрасою аудиторії, залу або кабінету.

Силует закоханої пари, серце з пелюсток червоних троянд, милі зайчики і кошенята – такі основні сюжети плакатів до дня святого Валентина.

Цікаво, що в Британії посилають любовні листи не тільки знайомим і друзям, а й домашнім вихованцям. У Японії 14 лютого стало своєрідним чоловічим святом, тому подарунки в цей день отримують виключно представники сильної половини людства.

Якщо плакат виготовляється для багатолюдній аудиторії, то він напевно підніме настрій присутнім під час корпоративу.

На плакаті можна зобразити купідона зі стрілою, що поширює усюди любов, пов’язавши це з родом діяльності компанії. Наприклад, можна додати міфічної істоти ноутбук під пахву або надіти ковпак кухаря.

Плакат до дня закоханих – популярний спосіб зізнатися у своїх почуттях. Створюючи колаж зі спільних фотографій для коханого або коханої, ви цілком можете розраховувати на відповідне почуття і захоплення. Такий вчинок не залишиться без уваги!

Підготувати плакат до друку і виконати додаткову обробку допоможуть фахівці нашої друкарні.

Автор новини: Попова Татьяна