Види наклейок на авто

Будь індивідуальним: наклейки на авто

Види наклейок на авто

Щоб виділитися з маси автолюбителів, власники транспортних засобів не скупляться на індивідуальні засоби і способи унікалізації.

На дорогах можна побачити аерографію на корпусі або вінілові наклейки.

Способи виготовлення наклейок для автомобілів

Спосіб виготовлення наклейки в друкарні LovePrint вибирають, виходячи з побажань замовника та особливостей виробу.

1. Плотерна різка – популярний спосіб. Малюнок певного розміру вирізається з високою чіткістю. Зазвичай плоттерна різання використовують для виготовлення простих рекламних зображень нескладних форм.

2. Трохи дорожче буде коштувати автонаклейки, виготовлена ​​з допомогу повноколірного друку. Цей метод дозволяє отримати виріб більш високої якості, ніж за допомогою плоттерной різання. Можна отримувати самі складні зображення з високою точністю передачі кольору.

3. Перфорована плівка – спосіб, що використовується для нанесення зображень на заднє скло авто без зменшення прозорості огляду. Плівка покрита дрібними отворами, тому перфорація ніяк не впливає на прозорість скла. Перфоровані рекламні наклейки використовуються для наклеювання на скла будинків, автомобілів, громадського транспорту.

Види наклейок

Коли обраний спосіб друку автонаклейки, можна перейти до вибору різновиду.

Чіткої класифікації видів наклейок немає, але виходячи зі сфер використання, можна виділити наступні типи:

1. Інформаційні наклейки часто використовують служби таксі, автошколи, компанії, які хочуть нанести на автомобілі з власного парку певну символіку.

2. Рекламні наклейки. На дорогах можна часто зустріти наклейки побутового характеру про пропозицію різних послуг. Приміром, «обміняю» або «продам», зі вказівкою телефонного номера.

3. Графічні наклейки – дивовижна можливість підкреслити внутрішній світ власника авто, продемонструвати власний світогляд.

4. Гумористичні написи можна часто зустріти на задніх стеклах машин. Такі написи як «Плутаю педалі» або «Я за кермом п’ять днів» здорово піднімають настрій всім учасникам дорожнього руху.

5. Знаки – наклейки можуть бути різного змісту. Можна вибрати жартівливий знак «Я люблю ДАІ». Якщо в машині їде дитина, то відповідний знак є необхідністю і попередженням для інших учасників руху.

Автонаклейки

Автонаклейки вже не викликають здивування, і часто зустрічаються на дорогах, як елемент тюнінга. Написи і малюнки стали невід’ємною частиною життя власників авто.

Підкреслити індивідуальність можна у вигляді гарного зображення – дельфіна, тигра, вовка.

Всілякі візерунки, орнаменти, лінії допоможуть зробити машину особливою. Наклейки можна наносити на будь-яку поверхню – вікна, двері, дах, капот. Залежно від розміру наклейка може бути своєрідним «пазлом», зібраним з декількох елементів, або цілісним малюнком.

Автор новини: Попова Татьяна