Текстильні етикетки на сатині і нейлоні – недорога альтернатива жакардовим биркам

Тканинна етикетка: вибираємо матеріал

Текстильні етикетки

Отже, яка інформація міститься на текстильної етикетці?

По-перше, вказується розмір виробу, по-друге, склад тканини, і нарешті, способи догляду за одягом.

Щоб не зіпсувати обновку, слід знати, як правильно прати і прасувати матеріал, чи можна віддавати його в хімчистку.

Крім того, ярлик може містити логотип компанії – виробника та штрих код товару.

Чи потрібна етикетка на товарі?

Сучасні текстильні вироби повинні обов’язково укомплектовуватися вишівнимі ярликами. Такі етикетки виготовляються з нейлону, поліестеру, сатину і жаккарда.

Порівняємо характеристики матеріалів, щоб вибрати якісний і вигідний варіант для виготовлення ярликів.

Сатин . Синтетичний матеріал без «просочення». Стрічка має спеціальне плетіння. На глянцевому стороні виробляється термотрансфер – друк, а з іншого боку етикету більш жорстка. Порівняно з нейлоном, матеріал більш м’який, тому такі етикетки рекомендують використовувати для маркування одягу, яка контактує з тілом безпосередньо. Друк на текстильній стрічці виробляється з використанням спеціальних барвників, які не реагують на миючі засоби.

Нейлон . Тканий синтетичний матеріал, який просочується особливим засобом для зниження «електростатики» при друку. Після «просочення» поверхня нейлонової стрічки стає рівною і нагадує папір. Само собою зрозуміло, що друк на нейлоні відрізняється високою якістю. Порівняно з сатином, нейлон дуже міцний і більш щільний.

Жаккард . Виробництво етикеток виконується на ткацькому верстаті за допомогою переплетення ниток, які утворюють певний малюнок. Такі лейбли можна кріпити всередині і зовні на швейних виробах. Неакуратне запаювання етикетки може доставляти відчуття дискомфорту при носінні. Істотний недолік жакардових етикеток – це дорожнеча через складну технології виготовлення.

З цього випливає логічний висновок: жакардові бирки цілком можна замінити недорогими сатиновими і нейлоновими етикетками. Особливо, якщо скористатися вигідною пропозицією від LovePrint.

Виготовлення ста етикеток – мінімальної партії – компанія пропонує за вигідною ціною – 300 гривень. Замовлення буде виконано протягом двох днів .

Автор новини: Попова Татьяна