Плакати на рік Мавпи

Рік Мавпи: час чудесних перетворень

Плакат на рік Мавпи

Новий рік є чарівним святом, коли всі, від малого до великого, починають загадувати бажання, веселитися і дарувати подарунки.

Кажуть, що як Новий рік зустрінеш, так і проведеш.

Виходячи зі змісту народного прислів’я, варто заздалегідь приготуватися до наступаючого 2016 році.

Зовсім скоро нам належить зустріти рік Червоної Мавпи.

Щоб розумна і винахідлива Мавпа благоволила до вас протягом усього року, слід підготуватися, як слід.

Чи знаєте ви, що 2016 року слід зустрічати в червоних, помаранчевих і металевих кольорах.

До речі, всі перераховані вище відтінки можна використовувати при створенні плаката з спритною мавпочкою на прийдешній рік.

Календарі – постери

Незмінним атрибутом квартир, офісів, адміністративних будівель є настінні плакати. Популярність і функціональність постерів доведена роками, а розмір плаката може варіюватися від зошитового листа до формату А1.

Зазвичай календар є яскравим і барвистим атрибутом. Щоб привабливе виріб послужило протягом усього року, а то й довше, його покривають лаком або ламінують. Не секрет, що навіть після закінчення терміну дії плакати на стінах продовжують прикрашати офіси в якості картин.

Плакат на 2016 рік можна прикрасити фотографією мавпочки або створити унікальне зображення.

Девіз Мавпи – зараз або ніколи! Тому можна використовувати зображення хитрого і веселого тваринного, перетворивши його в символ компанії.

Поряд з мавпочкою можна розмістити ялинку, всипати все сніжком, щоб надати святкового настрою. Логотип компанії може знаходитися в руках або на поясі забавного тварини.

Друкарня LovePrint готова втілити в життя ваші ідеї або запропонувати свої.

Сундук ідей, або Як створити кращий плакат

Наша друкарня випускає корпоративні фірмові плакати з координатами компанії. Можна використовувати офсетний та широкоформатний друк, щоб отримати високоякісну продукцію.

Існує можливість виготовити плакат на полотні, створивши ефект картини. Якщо у вас не було можливість проявити своє творче начало, то зараз ви можете пофантазувати і придумати ексклюзивний сюжет для плаката.

Символом 2016 є вогняна стихія. Обережніше поводьтеся з вогнем, і тоді він принесе тепло і користь, а не лиха і руйнування. Оскільки повелителька 2016 благоволить до всього пишного та блискучому, то краще вибрати самі насичені кольори для створення плаката.

Тиснення за допомогою сріблястої фольги додасть металевого ефекту. Переважаючими кольорами можуть стати яскраво-червоний або корал.

Оскільки Вогняна Мавпа скоро стане головною персоною 2016 року, то можна зобразити на плакаті мавпочку, гріються біля каміна.

Автор новини: Попова Татьяна