Плакатні календарі

Плакатний календар: економно, презентабельно, красиво

Плакатні календарі

Існує кілька різних модифікацій фірмових календарів, серед яких виділяють настінні, настільні, квартальні, кишенькові.

Окремим різновидом поліграфії є ​​плакатні календарі.

Графічне зображення відрізняється великим розміром і має календарну сітку.

Основне правило при виготовленні плакатних календарів – орієнтація на конкретну компанію або цільову аудиторію.

В іншому випадку, складно буде досягти конкретної мети.

Що зображують на плакатному календарі?

Варіантів вибору для зображень – безліч.

• Фотографія коханої людини.

• Пейзаж або картини живої природи.

• Реклама компанії.

• Яскраві моменти відпочинку, свята.

Цікаво, що об’ємні і які привертають увагу плакатні календарі дуже вигідні в плані виготовлення. Дешевше обійдуться тільки кишенькові варіанти.

На видному місці – календар

Розміщують плакатні календарі зазвичай в офісах, на складах, в магазинах, місцях продажів. Дуже часто плакатні календарі із зображенням сімейного фото можна побачити в домашніх умовах. Один погляд на календар – і вас обливає хвиля любові до рідних людей. Ну а завдяки календарній сітці, можна швидко спланувати свою роботу і відпочинок.

Поряд з різними зображеннями, видозмінюватися в плакатних календарях буде тільки місце календарної сітки – вгорі, внизу, в центрі, збоку.

Друк плакатних календарів в друкарні LovePrint проводиться в форматах від А0 до А4.

Традиційно використовують формат А2, так як А1 завеликий для більшості приміщень, а А3 може «загубитися» на великій стіні. Основна перевага плакатного календаря в порівнянні з квартальним або перекидним – це зображення календарного року на одному аркуші.

Друк плакатних календарів: особливості

Плакати друкують зазвичай в чотири кольори, а потім покривають лаком або ламінують. Для великих тиражів не дуже вигідно застосовувати ламінування, зате при виготовленні подарункових або корпоративних календарів краще захистити плакати від вологи.

Поряд з повноцінним покриттям УФ-лаком, використовують вибіркове лакування. Завдяки цій технології можна домогтися отримання цікавих дизайнів плакатних календарів. При невеликих тиражах календарів форматів А3, А4 рекомендується цифровий друк зображень.

Цифровий друк календаря можна виконувати з використанням дизайнерського паперу. В результаті картина отримує перламутровий фон особливого відтінку, а календар «оживає».

Виготовлення плакатних виробів формату А1, А2 виконується із застосуванням широкоформатного друку. Вартість виробу залежить від безлічі факторів – вибору паперу, тиражности, наявності макета для друку.

Автор новини: Попова Татьяна