Новорічний календар на 2017 рік

Новорічний календар: і в свято, і в будень

Новорічний календар на 2017 рік

Великою популярністю в кінці року, що минає користується друк новорічних календарів. Щоб не потрапити в передсвяткову «пробку», заздалегідь продумайте дизайн і зміст корпоративного календаря.

Якщо вам важко в створенні макета, то фахівці друкарні LovePrint із задоволенням допоможуть вам в цьому.

Завдяки оперативному виконанню замовлення, ви отримаєте виріб, створений за стандартним шаблоном або індивідуальним розміром.

Рік Червоного Півня – 2017

Незважаючи на те, що кожен рік присвячений певному представнику китайського календаря, краще створити календар, який буде доречний протягом дванадцяти місяців.

Замовники можуть виготовити один з популярних видів друкарських виробів

• Відривний.

• Кишеньковий.

• Настінний.

• Перекидний.

• Настільний.

• Квартальний.

Будь-який з перерахованих вище видів календарів може бути оформлений відповідно до тематики наступаючого року. Інформація, розміщена на папері, не повинна дратувати погляд. Навпаки, кожен, хто входить повинен отримати позитивні емоції, дивлячись на календар. Наприклад, для шкільного класу буде доречно виріб з мультяшними героями, а для туристичної компанії слід вибрати більш стриманий сюжет.

Різновиди і особливості: вибираємо календар

Серед затребуваних виробів – плакати і квартальні календарі. Плакати прийнято розміщувати на вертикальній поверхні – стіні, шафі. Таким чином, лист великого формату буде видно навіть здалеку. Стандартні розміри – А2, А3.

Багатоблокові квартальні вироби демонструють не весь рік, а три місяці – минулий, поточний і наступний. Варіюючи способи кріплення і кількість блоків, можна створити унікальний виріб, який підкреслить презентабельність і стабільність фірми.

Листові календарі можуть бути виготовлені в міні-форматі за бажанням замовника. Поділ на блоки і зручність використання робить відривні календарі незамінними в кожному будинку або офісі. Якщо ви любите, щоб кожен місяць супроводжувала інша ілюстрація, тоді слід замовити перекидний новорічний календар. Православні свята, флора, фауна, міста світу – це лише деякі теми, що з’являються в поліграфічних виробах.

Не знаєте, чим порадувати партнерів або родичів напередодні новорічних свят? Підготуйте для них приємний сюрприз у вигляді тематичного календаря. На тлі місячної сітки можуть зображуватися виробничі об’єкти, колаж з подорожей, яскраві події з життя.

Будиночки або планери – зручні настільні варіанти. Ми пропонуємо виготовлення незвичайних календарів з яскравими зображеннями і цікавими формами. За допомогою обробки можна створити абсолютно унікальний продукт.

Який би вид календаря ви не замовили, завжди можете розраховувати на високу якість сировини і своєчасне виконання замовлення.

Автор новини: Попова Татьяна