Як друкувати на наклейках

Недорого і зручно – якісні наклейки

Як друкувати на наклейках

Етикетки усюди: і на упаковці, і в транспорті, і на магазинних вітринах, і на рекламних щитах!

В залежності від побажань замовників виробляються наклейки різних розмірів.

Мета використання наклейок – ознайомлення з продукцією, інформація про товар, послугу.

Завдяки виготовленню та друку стікерів, етикеток, можна піднести рекламну інформацію яскраво і барвисто.

З історії. Стікери – смужки з паперу з липкою стороною використовували для спрощення праці офісних працівників за типом поштових марок ще у вісімнадцятому столітті.

Як виготовляються наклейки?

Маркувальні стікери, етикетки і наклейки виготовляються в друкарні.

LovePrint – компанія з багаторічним досвідом, яка виготовить потрібну кількість виробів в короткі терміни.

Мінімальний розмір етикетки може становити всього 10х10 міліметрів. Зате величезні наклейки формату А3 буде помітно здалеку.

Основою для друку наклейок є самоклеющийся матеріал – ПВХ-плівка або малювання. Особливий вид наклейок – саморуйнуються, які використовують при опломбування виробів. Вирізка етикеток виконується за допомогою спеціальної форми або ріжучого плоттера. Залежно від якості наклейок, термінів виготовлення, виділеного бюджету фахівці підберуть оптимальний спосіб порізки та друку матеріалу.

Паперові наклейки легкі в застосуванні, коштують недорого. З паперу можна виготовити самі маленькі наклейки. Захистом паперових наклей від вологи і фізичних впливів стане ламінація. При знятті паперової наклейки на виробі залишається частина шару, тобто, для тимчасового розміщення такий тип етикеток не годиться.

Об’ємні наклейки підходять для нанесення на плоску поверхню. Де можна побачити об’ємну наклейку? Наприклад, на комп’ютері. Наклейка містить інформацію з адресою, телефоном і логотипом. Завдяки складного процесу затвердіння смоли, об’ємні етикетки довговічні.

Наклейки з ПВХ-плівки обійдуться замовникам дорожче, ніж паперові. Зате плівка не боїться води, і легко знімається при необхідності. На жаль, фігурні наклейки з плівки виконати досить складно.

Способи друку наклейок

• Повнокольоровий цифровий друк.

• Шелкотрафаретная друк.

• Офсетний друк.

• Тиснення фольгою.

Це цікаво! Наклейки використовуються сучасними дизайнерами абсолютно несподівано. Щоб ваш інтер’єр не виглядав надто минималистично, спробуйте надати розкоші звичайній лампі за допомогою наклеєною на стелю «тіні» багатоярусної люстри.

Автор новини: Попова Татьяна