Що таке подарункова упаковка

Подарунок: правила упаковки

Подарункова упаковка Різдвяна упаковка Упаковка для торта

Сюрпризи і подарунки люблять усі без винятку. «Одяг» подарунка не тільки надає презентабельності самому сюрпризу, але і прикрашають його. Приміром, натуральна косметика, подана в корзинці, порадує прекрасну леді подвійно.

Не секрет, що атрибутом успішної торгівлі також є подарункова упаковка. Спробуйте порівняти, на який товар буде попит більше – той, який «безликий і сірий» або в яскравій обгортці. Відповідь очевидна: покупці віддають перевагу красивим коробкам, флаконам, пакетам.

Подарункові коробки: «життя» зсередини

Які матеріали використовуються для виготовлення подарункової упаковки? Дизайнерський папір і оксамит є основною сировиною для яскравих коробок. Папір може мати блиск, відлив, ворс, фактуру, тиснення, або поєднувати в собі перераховані вище види ефектів. Красивий перламутровий відтінок надає відчуття шовкової текстури, а металізоване покриття ультрацветов – модне віяння у сфері упаковок.

Зображення може наноситися зверху за допомогою цифрової, офсетного або шовкотрафаретного друку. Крім того, використовують тиснення фольгою, створення увігнутих і опуклих елементів допомогою конгріву.

Справжні шедеври виходять з тканин – креп-сатин, мереживо, шовк підкреслять оригінальність і вишуканість подарунка .

Що можна презентувати в подарунковій упаковці?

Оригінальні пакети, мішечки, коробочки, флакончики «ховають» всередині безліч різних варіантом сюрпризів. Які подарунки стануть ще більш бажаними і чудовими в якісній упаковці?

• Біжутерія.

• Косметичні та парфумерні товари.

• Ювелірні прикраси.

• Елітні напої та солодощі.

• Брендірованниє сувеніри.

Серед варіантів подарункових упаковок є і традиційні, і абсолютно ексклюзивні. Приміром, коробка у вигляді тортика може сподобатися дамі, а нестандартна подарункова «книга» з газетним принтом може стати тимчасовим сховищем для різних сюрпризів. Коробка у вигляді серця , виконана з оксамиту, натякне дарувальниці про найтепліших почуттях, а в упаковці з пластиковим віконцем буде переглядатися бажаний сувенір.

LovePrint використовує для подарункових упаковок тільки якісні матеріали, а оптові клієнти одразу зможуть оцінити переваги замовлень в нашій компанії.

Автор новини: Попова Татьяна