Де купити календарі?

Таємниці часу: відкриваємо календар

Де купити календарі?

Ще з давніх часів люди намагалися контролювати час, ведучи відлік місяців, днів за допомогою кам’яних нарубок або насічок на деревах.

У наш час календарі придбали читабельну форму, переживши оновлення систем літочислення і відліку часу.

Аксесуар, який необхідний нам щодня – це календар .

Щоб запланувати відпочинок, доведеться заглянути в красивий палітурка, встигнути закінчити звіти на роботі в строк – без календаря просто не обійтися!

Альтернатива книжковим магазинам – світ поліграфії!

Щоб придбати красивий календар, ми вирушаємо в торговий центр, а точніше, в книжковий відділ. Також можна знайти кишенькові календарики в канцелярських магазинах або кіосках, які торгують пресою.

Однак дійсно унікальні і якісні вироби можна замовити в компанії LovePrint .

Чи варто витрачати час на замовлення календарів чи, може, «плисти за течією», купивши перший-ліпший екземпляр?

Відмінності календарів, виконаних на замовлення в поліграфії

• Химерні форми, яскравий дизайн.

• Великі та середні тиражі.

• Вікові особливості.

• Професійні нюанси.

• Різноманітність матеріалів.

• Вигідні ціни.

По кварталах – офісна розкіш

Наприклад, квартальний календар замовляють багато компаній, Їх зручно використовувати і в офісі, і вдома. Купуючи настінний календар, який у розвороті відкриває вам відразу пору року, ви точно не забудете запланувати важливі справи. Поряд із зручністю експлуатації, настінний вид календарів відрізняється великими полями для реклами. Само собою зрозуміло, що там має бути реклама вашої! продукції.

Розумний будиночок

Календарі у вигляді будиночків або настільні календарі – це улюблений вид календарів багатьох замовників. Повнокольоровий друк дозволяє створювати яскраві зразки «обчислювачів часу». Сітка, підставка і пружина – готово! Завдяки декоративної обробці – ламінації, лакировке – «будиночки» виходять міцними і привабливими.

Авто, пейзаж або реклама?

Перекидний календар – це справжній простір для творчості. Тематику перекидного календаря замовник вибирає самостійно. Четирнадцатілістний календар стає чудовою рекламою в офісах, торгових центрах, прийомних. Такі технології як тиснення, вирубка, понтони фарбування використовуються для створення особливого продукту.

Автор новини: Попова Татьяна