Як вибрати картонну папку?

Картонна папка: грамотний вибір

Як вибрати картонну папку

Папка з картону – предмет, необхідний в будь-якій компанії.

Логотип на папці є одночасно носієм реклами, підкреслює статус фірми.

Процес виготовлення папок може відрізнятися залежно від різновиду.

Додатковими процедурами є біговка, вставка кріпильного механізму, вклеювання кишень, ламінування.

Матеріали для виготовлення папок:

1. Картон.

2. Пластик.

3. Щільний папір.

Що стосується виробництва папок, то вироби можуть бути зроблені з цілісного шматка матеріалу, або збиратися з окремих сегментів.

Від яких характеристик залежить кінцева вартість продукту?

Ціноутворення картонній папки засноване на декількох факторах:

1. Якість та щільність матеріалу. Приміром, щільний двосторонній картон або дизайнерський папір обійдуться замовнику дорожче, ніж крейдований папір.

2. Спосіб друку. Серед популярних способів можна виділити трафаретну, офсетну або цифровий друк. При цьому вартість виготовлення теки також буде залежати від виду фарби (водорозчинна, спиртова, фолієва).

3. Дизайн і технологія виготовлення. Замовляючи папку зі спайдером або вклеєними кишенями, слід розуміти, що такий товар обійдеться дорожче, ніж звичайна конструкція.

4. Збільшать ціну продукції будь постдрукові послуги – установка застібок, кілець, тиснення, склейка, лакування та інші.

Призначення папок

Щоб вибрати ідеальну папку для конкретного виду діяльності, слід подумати не тільки про колірній гамі або дизайнерському рішенні.

Кожен вид папок має своє призначення:

1. Папки – конверти часто використовують для перенесення документів.

2. Звичайна папка незамінна на нараді і переговорах, коли вміст можна сформувати буквально за пару хвилин до початку. Просто вкладете в папку необхідні документи, щоб бути «у всеозброєнні».

3. Папки з кільцевим механізмом – кращий варіант для зберігання великої кількості паперів у скріпленому стані. Такі теки зазвичай розставляють на полицях офісних шаф.

4. Папка на зав’язках з картону – кращий спосіб зберігання бухгалтерських паперів, звітів, архівної документації.

Основна область експлуатації картонних папок – роздача документації. Приміром, під час конференції можна роздати матеріалу учасникам. До конкретної події можна замовити друк папок із зазначенням назви семінару, дати проведення.

Якщо в папці планується зберігання великого обсягу паперів, то краще віддати перевагу папку з кільцевим механізмом. Заготівлю вирубують з товстого картону, бігуют, а товщину корінця можна вибирати самостійно.

Створення таких папок складається з декількох етапів: друк, лакування, вирубка заготовки, каширування, бігування і установка кільцевого механізму.

Автор новини: Попова Татьяна