Календарі квартальні на 2017 рік

Квартальні календарі: символ 2017 року

Календарі квартальні на 2017 рік

Найбільш популярними в організаціях, компаніях і установах видами календарів є квартальні. Без них не обійтися на ресепшені, в приймальні, бухгалтерії, лікарні.

Головною метою цього виду поліграфічної майстерності є надання інформації про три місяці року – минулого, нинішнього і майбутнього. Завдяки постійному перебуванню перед очима календарної сітки, можна швидко спланувати зустріч, відзначити важливу дату, відстежити час.

Замовляти друк квартальних календарів в офіс краще раніше. На порозі 2017 рік, а це значить, що в передсвяткові дні кількість замовлень збільшиться, а термін виконання може затягнутися.

Щоб мати можливість вивісити свіжонадруковані календарі в кабінеті вже на початку року, слід замовляти їх прямо зараз.

З питань замовлень звертайтеся до друкарні LovePrint, щоб отримати найбільш повну інформацію.

Переваги квартальних календарів

Чому варто вибрати квартальні календарі серед інших видів? Багатофункціональність – основна відмінність цього різновиду поліграфічних виробів.

Відмінними рисами квартального календаря є:

• доступна вартість реклами;

• неповторний дизайн;

• візуальна розбивка інформації на блоки;

• вдале розташування реклами на рівні очей.

Поєднання простору для візуалізації логотипу фірми та реклами при мінімумі витрат – це і є квартальний календар. Всі великі компанії замовляють календарі даного типу. Адже робота зі звітами та фінансовими відомостями неможлива без календарної сітки перед очима. Підготовка договорів, розробка нових проектів, здача звітностей – ці та інші обов’язки будуть утруднені, якщо у вас немає квартального календаря з розворотом на триместр.

Не забудьте скористатися функціональністю виробу в якості промо-продукции. При проведенні конференції, виставки, семінару можна роздати перекидні календарі, що містять інформацію про вашу компанію з логотипом. Таким чином, ви легко розширите круг потенційних покупців. Яскраве і привабливе оформлення допоможе зробити календар неповторним.

Стандартна комплектація календаря

• пружина;

• пікколо;

• курсор;

• відривні блоки;

• рекламне поле;

• шапка з логотипом.

Тематичний постер шапка виконується в особливому дизайні, а блоки друкують на офсетному або крейдованому папері, щоб вони не бликовали на сонці. Рекламні вставки, що називаються підкладками, виготовляють з щільного картону. Варіації форматів і розмірів календарів допоможуть створити вам унікальний виріб.

Вибираючи дизайн і форму квартального календаря на 2017 року, можна зупинитися на міні-варіанті з однією пружиною і блоком з дат і цифр. Хтось вибере п’ятиблоковий варіант величезного розміру. На одному полі розміщені три місяці. При цьому блоки розташовуються на одному або трьох листах, які скріплені пружиною.

Розробити ексклюзивний дизайн допоможуть фахівці нашої друкарні.

Автор новини: Попова Татьяна